Ivana Gottová prekvapila, fanúšikov vpustí do intímneho súkromia Karla Gotta. Tvrdé slová jej adresuje jeho prvá dcéra

Iba nedávno sa mohli fanúšikovia Karla Gotta tešiť z novinky - jeho autobiografie, ktorá vyšla v kompletnej verzii ako audiokniha a o ktorej vytvorenie sa zaslúžila aj Ivana Gottová. Jej ďalšie rozhodnutie však nadchlo ešte viac.

01.10.2023 18:00
Ivana Gottová Foto:
Ivana Gottová na zábere z prezentácie audioknihy - autobiografie Karla Gotta.
debata (1)

Gottová na oficiálnom profile Karel Gott na Facebooku zverejnila svoje plány, ktoré potešia tých najvernejších fanúšikov legendárneho českého speváka. „Rozhodla som sa spoločne s mojimi dcérami, že pri príležitosti Karlových nedožitých 85. narodenín a piateho výročia jeho odchodu sprístupníme náš dom v ulici Nad Bertramkou,“ napísala 47-ročná vdova.

Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Gottová, Rolins, Borhyová, Žbirková... Jubilejný galavečer Český slávik si nechal ujsť málokto

„Uvidíte našu milovanú vilu autenticky tak, ako v nej môj muž žil v rokoch 1974–2019, teda viac ako polovicu života. Viem, že by ho potešilo, že sa náš dom otvorí verejnosti,“ vyjadrila sa tiež Ivana Gottová. Vychádzala vraj aj z toho, že samotný Gott zvykol do svojej vily z času na čas pozývať fanúšikov a pridala aj staršiu fotografiu, kde je tak zachytený, obklopený návštevníkmi jeho kráľovstva.

Jej oznam na sociálnej sieti sa stretol s nadšenými reakciami a množstvom pozitívnych a podporných komentárov. Nie všetci sú však nadšení. Kriticky sa k rozhodnutiu vyjadrila Dominika Gottová, spevákova najstaršia dcéra. Ako ju citoval portál Super.cz, podľa nej síce jej otec miloval fanúšikov nadovšetko, ale nesúhlasil by s tým, aby sa z jeho domu stalo múzeum.

 Ivana Gottová a  Monika Absolonová počas 60....
Ivana Gottová a Dara Rolins počas 60. ročníka...
+3Český slavík 2022 - Ivana Gottová a Jitka...

„Myslím si, že by s vybudovaním múzea vo svojej vile nesúhlasil. Už len preto, že okolo nej bývajú ďalší ľudia, ktorým by sa prívaly fanúšikov v ulici Nad Bertramkou nepáčili. Chcú mať aj svoj pokoj a bezpečie. Spýtala sa ich pani Gottová na to, čo si o jej nápade myslia? Či im niekto bude garantovať bezpečnosť? Aby nemuseli mať strach o majetok,“ napísala vo vyhlásení Dominika Gottová.

334256500 Čítajte viac Najdrahší Kájo... Smutný odkaz vdovy Ivany, pred troma rokmi zomrel Karel Gott

Doplnila tiež, že Karel Gott si prial, aby vilu Ivana Gottová nikdy nepredávala a zostala domovom pre ich dcéry. "Prečo sa teda chystá porušiť jeho prianie? Ide jej o ďalšie peniaze?“ uviedla vo vyhlásení nespokojná Dominika. Ivana Gottová jej slová nekomentovala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #vila #Karel Gott #rozhodnutie #Ivana Gottová #Dominika Gottová

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...