Freddie Mercury z oscarového hitu ukázal novú lásku: Britskú krásku vymenil za... počkať, veď to je princezná Diana

O vlastnom súkromí takmer vôbec nerozpráva, ale tentoraz tak ani robiť nemusel. Zábery totiž povedali všetko.

04.10.2023 19:00
Rami Malek a herečka Emma Corrin Foto:
Herec Rami Malek a herečka Emma Corrin odchádzajú z párty módnej značky Miu Miu v Paríži. Prvýkrát sa ukázali ako oficiálny pár, z reštaurácie odchádzali ruka v ruke.
debata

Americký herec s egyptskými koreňmi Rami Malek, ktorého najviac preslávilo stvárnenie legendárneho speváka Freddieho Mercuryho v projekte Bohemian Rhapsody a za ktoré získal aj sošku Oscara, sa ukázal v uliciach Paríža s novou láskou. Zábery paparazzov, ktoré vznikli po prehliadke módnej značky Miu Miu a ktoré zachytávajú 42-ročného Maleka s novou partnerkou, prekvapili hneď dvakrát.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac Nielen samé rozvody, Hollywood žije aj láskou: Hviezda Dámskeho gambitu je už pod čepcom, tomuto mužovi povedala áno

Prvé prekvapenie vyvolal samotný fakt, že Malek je v novom vzťahu. Dlhé roky bola totiž jeho partnerkou britská herečka Lucy Boynton (zahrali si spolu aj v spomenutej Bohemian Rhapsody). Hoci sa viackrát objavili klebety o tom, že dvojica sa rozišli, viackrát sa stalo, že ich partneri vyvrátili a po niekoľkotýždňovej pauze či pár mesiacoch mimo pozornosti médií sa znovu objavili niekde spolu. Posledné informácie o kríze v ich vzťahu a rozchode však, zdá sa, boli pravdivé.

zväčšiť Herec Rami Malek a herečka Emma Corrin... Foto: Profimedia
Rami Malek a herečka Emma Corrin Herec Rami Malek a herečka Emma Corrin odchádzajú z párty módnej značky Miu Miu v Paríži. Prvýkrát sa ukázali ako oficiálny pár, z reštaurácie odchádzali ruka v ruke.

Druhým, azda ešte väčším prekvapením je totožnosť novej Malekovej priateľky. Nie je to nik iný ako herečka Emma Corrin – hviezda seriálu Koruna, ktorá v ňom pred pár rokmi naozaj famózne stvárnila zosnulú princeznú Dianu (pozrite si, ktoré herečky okrem nej hrali slávnu princeznú).

zväčšiť Ostatnou priateľkou herca Ramiho Maleka bola... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lucy Boynton Ostatnou priateľkou herca Ramiho Maleka bola herečka Lucy Boynton.

Britská herečka, ktorá za stvárnenie „princeznej sŕdc“ získala aj sošku Zlatý glóbus, sa šťastne usmievala a spokojný úsmev zachytili objektívy reportérov aj na tvári oscarového herca. Dvojica sa nebránila fotografovaniu, ale na otázky novinárov neodpovedali. Kedy sa začal ich vzťah, nie je jasné. Špekuluje sa však o tom, že pár tvoria už nejaký čas.

Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis...
Herečka Cate Blanchett na prehliadke Louis...
+19Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis...
Herec Andrew Garfield (vľavo) a herečka...
Paris Hilton odchádza z prehliadky Valentino...
+17Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Miu Miu #nový pár #Rami Malek #Emma Corrin

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...