Spravila mu striptíz, pri ktorom sa tajil dych divákom aj Arniemu: Prešlo 29 rokov a aha! Takto im to pristane dnes

Ich spoločný film sa zaradil medzi klenoty akčného žánru a zapísal sa do pamäte divákov, ale aj rebríčkov zárobkových a úspešných projektov. Mnohých prekvapí, že od nakrútenia snímky Pravdivé lži ubehlo už 29 rokov.

10.10.2023 00:00
Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee Curtis Foto:
Herec Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee Curtis na zábere z filmu Pravdivé lži z roku 1994.
debata

V réžii amerického tvorcu Jamesa Camerona sa vtedy pred jednou kamerou stretol akčný hrdina Arnold Schwarzenegger, ktorého filmovú manželku si zahrala herečka s úžasným komediálnym talentom Jamie Lee Curtis. Azda málokto, kto videl Pravdivé lži, môže zabudnúť na kultovú scénu striptízu, keď sa Jamie ako utajená agentka snaží zvládnuť situáciu a tancuje pre svojho manžela, o ktorom si myslí, že je niekto úplne iný.

Rosie Huntington-Whiteley Čítajte viac Cez deň zahalená od hlavy po päty, ale v noci? Krásna Rosie si trúfla len na bielu čipku a pod ňou... toľko odhalenia zvládne len zrkadlo

Dcéra zo slávnej hereckej rodiny (jej otcom bol Tony Curtis) priznala neskôr, že táto kultová scéna vo filme patrila medzi najnáročnejšie, aké kedy nakrútila. Zároveň však aj najzábavnejšie a bola pre ňu ako ženu a herečku veľmi oslobodzujúca. S Arniem si vraj ako filmoví kolegovia okamžite sadli do rany a aj on sa zaslúžil o to, aby sa na pľaci cítila dobre.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Ich priateľstvo vydržalo aj roky, čo potvrdil aj uplynulý víkend, keď sa dvojica znovu stretla na charitatívnej akcii v Los Angeles. „Volám sa Ingeborg a som zo Stuttgartu,“ napísala k jednej z fotografií na sociálnej sieti Jamie Lee Curtis. Dôvodom bolo, že je na nej oblečená v tradičnom kroji – dirndli. Po jej boku pózuje práve Arnold Schwarzenegger.

zväčšiť Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee Curtis Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee Curtis na zábere z októbra 2022.

Bývalý guvernér Kalifornie sa spoločne s Curtisovou angažuje vo viacerých charitatívnych a neziskových projektoch. Víkendové stretnutie sa konalo na počesť a pomoc neziskovej organizácie After-School All-Stars. Svoju dobrú priateľku a kolegyňu prišiel Arnie podporiť aj minulý rok, keď pred Chinese Theater v Los Angeles prebehol ceremoniál zanechania odtlačkov Curtisovej.

Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan Čítajte viac Slávny Schwarzenegger to často nerobí! Rozhovoril sa o svojej partnerke, prezradil, ako sa ich vzťah začal

Schwarzenegger sa vtedy aj s Melanie Griffithovou prihovorili hosťom a zložili poklonu sympatickej a talentovanej herečke. O pár mesiacov neskôr získala Jamie Lee Curtis svojho prvého Oscara.

Arnold Schwarzenegger vo filme Komando.
Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone na...
+24Arnold Schwarzenegger sa narodil 30. júla 1947...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stretnutie #Arnold Schwarzenegger #Jamie Lee Curtis #Pravdivé lži

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....