Cez deň zahalená od hlavy po päty, ale v noci? Krásna Rosie si trúfla len na bielu čipku a pod ňou... toľko odhalenia zvládne len zrkadlo

Pred pár dňami sa v Paríži stala chodiacim synonymom pôvabu a elegancie. Britská supermodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley však zároveň prekvapila decentnosťou svojej garderóby.

09.10.2023 00:00
Rosie Huntington-Whiteley Foto:
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley odchádza na prehliadku Valentino v Paríži.
debata (1)

Na prehliadke známeho módneho domu Valentino sa objavila zahalená od hlavy po päty. V bielej farbe. Obliekla si šaty, ktoré obkresľovali telo s aranžovaným asymetrickým pelerínovým pláštikom a pridala ku nim biele vysoké kožené čižmy. Životná partnerka herca a akčného hrdinu Jasona Stathama zároveň ukázala, že netreba za každú cenu odhaľovať či zvýrazňovať svoje prednosti, aby ste sa zaradili medzi najlepšie oblečené dámy na akcii.

Paris Hilton Čítajte viac Barbie mánia? Paris Hiltonovú stále neprešla, v Paríži bola ako živá bábika. Dych však vyrazila iná dáma, keď sa objavila...

Ale, ak by si niekto myslel, že v tomto duchu sa ponesie celý parížsky výlet, poriadne sa mýlil. Tridsaťšesťročná blondínka sa neskôr vybrala aj na párty a slávnostnú večeru v známej parížskej reštaurácii L'Avenue a tentoraz bola jej podoba omnoho odvážnejšia.

Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley zverejnila... Foto: Profimedia
Rosie Huntington-Whiteley Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley zverejnila na sociálnych sieťach takúto odvážnu selfie.

Bývalú tvár Victoria's Secret mohli hostia stretnúť v čipkovanom body, pod ktorým provokatívne presvitali biele tanga nohavičky. Aby toho nebolo málo, smerom od pása nahor nemala pod čipkou už vôbec nič. A hoci sa celý večer zahaľovala do nadrozmerného saka, záber spred zrkadla, ktorý si urobila neskôr odhalil všetko. Áno, aj poprsie.

Kylie Jenner Čítajte viac Osí pás a plný dekolt v záplave kryštálov. Mladučká miliardárka uchvátila, ale... tieto dámy jej nedali nič zadarmo. Kuk na Ronaldovu Georginu

Trendu priehľadných materiálov, ktoré provokatívne odhaľujú, podľahli mnohé svetoznáme celebrity a parížsky týždeň módy bol toho dôkazom. Predviedla sa tak napríklad speváčka Sabrina Carpenter, herečka Wallis Day či influencerka Lena Mahfouf. Viac foto v galérii.

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #modelka #Paríž #Rosie Huntington-Whiteley #priehľadné šaty #čipka

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...