Osí pás a plný dekolt v záplave kryštálov. Mladučká miliardárka uchvátila, ale... tieto dámy jej nedali nič zadarmo. Kuk na Ronaldovu Georginu

Členky najslávnejšej televíznej rodiny súčasnosti vždy vedeli, ako si získať pozornosť verejnosti aj médií. Kylie Jenner, ktorá je jej najmladšou členkou, sa v Paríži nestratila.

06.10.2023 00:00
Kylie Jenner Foto:
Kylie Jenner po prehliadke Schiaperelli Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.
debata (2)

Internetová star a úspešná podnikateľka s miliardovými ziskami, ktorá vybudovala vlastnú kozmetickú značku Kylie Skin, sa objavila počas parížskeho týždňa módy na niekoľkých módnych prehliadkach. Kým na prezentácii novej kolekcie Acne Studios na sezónu Jar/Leto 2024 dominovala jej podobe výrazná červená farba a krivky zahalená od hlavy až po päty, omnoho odvážnejšia bola pri návšteve talianskej ambasády.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac V súboji krások z monackej rodiny sa víťazka hľadá ťažko, ale dcéru princeznej Caroline v Paríži zatienila švagriná. Lebo láska...

Tam sa konala prehliadka módnej značky Schiaparelli a 26-ročná Kylie sa objavila pred stovkami fanúšikov a objektívmi v jednom z najsexi modelov večera. Trblietavá róba pošitá drobnými kryštálmi a flitrami mala všitý korzet a ešte podčiarkla úzky driek nositeľky. Výstrih potom zase zvýraznil poprsie a strih šiat plné boky. Zvodná tmavovláska sa však nemohla tešiť z titulu najsexi celebrity na parížskych prehliadkach. Konkurencie mala viac ako požehnane.

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

Jednou z dám, ktoré by si mohli s ňou „merať sily“ (alebo prípadne aj podiel odhalenej kože) bola jej nevlastná sestra Kim Kardashian, ktorej účasť na prehliadke Victoria Beckham vyvolala veľký rozruch. A u niektorých hostí aj pobúrenie – práve na ňu sa totiž čakalo 47 minút. Keď prišla, každý mohol pod tenučkou saténovou látkou ružovej farby obdivovať jej prednosti.

Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kim Kardashian Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria Beckham Jar/Leto 2024 v Paríži.

Do tretice sa medzi magnety zaradila aj argentínska rodáčka, modelka a influencerka Georgina Rodriguez, známa tiež ako životná partnera futbalistu Cristiana Ronalda. Tá dostala pozvanie na prezentáciu španielskej značky Loewe a hoci prišla takpovediac v tieni amerických celebrít, prehliadnuť ju možné nebolo. Azda aj preto, že pod dlhým čiernym trenčkotovým kabátom mala oblečené len čierne šortky. Parížske veterné počasie urobilo svoje. A výsledok je jasný z fotografie, ktorú nájdete v našej galérii.

Jennifer Lopez Čítajte viac Čo nový záber, to popieranie zákonov prírody: Naozaj takto môže vyzerať 54-ročná Jennifer Lopez? Je úchvatná, čo poviete...

Všetky tri dámy spája fakt, že sa radia medzi idoly zo sveta sociálnych sietí a slávne influencerky. Ale ani jedna z nich sa neodvážila až tam, kam štvrtá dáma. Aj ona je hviezdou Instagramu a YouTube a milujú ju najmä vo Francúzsku. Na prehliadku Isabel Marant dorazila takmer naostro. O koho ide a ako vlastne vyzerala – to sa dozviete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Paríž #týždeň módy #sexy #Kylie Jenner #Georgina Rodriguez #najsexy

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...