Bez manželky aj detí, úsmev na tvári chýba: Narodeninový deň Hugha Jackmana pôsobí smutne, spoločnosť mu robil... slávny kolega

Nie je prekvapením, že sa fotografi snažili zachytiť herca Hugha Jackmana vo štvrtok 12. októbra - v deň, keď austrálsky rodák oslávil 55. narodeniny. Aj sa im to podarilo.

13.10.2023 18:30
"The Music Man" Broadway Opening Night Foto: ,
Herec Hugh Jackman na archívnom zábere pózuje fotografom na premiére muzikálu The Music Man na Broadway.
debata

Fotografie, ktoré vznikli v uličkách New Yorku, však hovoria jasnou rečou – čerstvý 55-ročný predstaviteľ z filmových hitov ako Wolverine či Najväčší šoumen si svoj veľký deň neužil medzi tými najbližšími.

Herec Hugh Jackman. Čítajte viac Oslavy s trpkou príchuťou: Slávny hollywoodsky fešák má narodeniny, len nedávno sa mu rozpadlo takmer 30-ročné manželstvo

Iba pred mesiacom Jackman potvrdil, že s manželkou Deborou-Lee Furnessovou sa po 27 rokoch rozvádzajú. Dvojica je rodičmi dvoch, dnes už dospelých detí, obe si adoptovali. Ani po nich, ani po bývalej manželke nebolo v deň narodeninových osláv v Jackmanovej prítomnosti stopy.

Herec Hugh Jackman (v strede) strávil svoj... Foto: Profimedia
Hugh Jackman Herec Hugh Jackman (v strede) strávil svoj narodeninový deň v spoločnosti herečky Blake Lively a herca Ryana Reynoldsa.

Známy herec, ktorý má na konte aj Zlatý glóbus za muzikál Bedári, však nezostal počas svojho „dňa D“ sám. V uliciach New Yorku sa objavil so slávnym kolegom Ryanom Reynoldsom a jeho manželkou – herečkou Blake Lively.

Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu Williams Čítajte viac Končí sa ďalšie celebritné manželstvo, namiesto osláv striebornej svadby prišiel rozvod: A to si ešte pred pár rokmi vo Vegas...

Herec si teraz prechádza očividne ťažším obdobím, no jeho priatelia Blake a Ryan stáli po jeho boku, aby mu poskytli podporu a aby spolu oslávili jeho narodeniny. Trojicu ešte pred zábermi paparazzov z newyorských ulíc bolo vidieť aj niekoľko dní predtým. Objavili sa na futbalovom zápase Chiefs, kde sa k nim pridala aj speváčka Taylor Swift.

zväčšiť Zľava: Speváčka Taylor Swift, herečka Blake... Foto: SITA/AP, Adam Hunger
Taylor Swift, herečka Blake Lively, jej manžel a herec Ryan Reynolds a herec Hugh Jackman Zľava: Speváčka Taylor Swift, herečka Blake Lively, jej manžel a herec Ryan Reynolds a herec Hugh Jackman na zápase medzi New York Jets and the Kansas City Chiefs.

Hugh na zápase pôsobil byť vo výrazne lepšej nálade, dokonca si urobil selfie so svojimi slávnymi priateľmi v luxusnej VIP lóži a zábery zverejnil na sociálnej sieti. Taylor Swift v stredu predstavila film zo svojho koncertného turné Era Tour. Galériu z neho si pozrite nižšie.

Speváčka Taylor Swift na svetovej premiére...
Speváčka Maren Morris na slávnostnej premiére...
+9Speváčka Taylor Swift na svetovej premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #Hugh Jackman #Blake Lively #narodeniny #oslava #Ryan Reynolds

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...