Vymazal ju z Instagramu (a možno aj zo života): Herec Cassel má už namiesto mladej manželky náhradu... ďalšiu sexy krásku

Posledný krát ich spolu zachytili v decembri minulého roka. Zdá sa, že francúzsky herec Vincent Cassel už našiel náhradu za svoju pôvabnú manželku.

17.10.2023 19:35
Vincent Cassel a jeho nová partnerka Narah... Foto:
Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho nová partnerka Narah Baptista na paddleboarde v Rio de Janeiro.
debata (2)

Paparazzovia zachytili ešte koncom septembra 56-ročného hrdinu filmu Traja mušketieri na pláži v Rio de Janeiro, kde má prechodný pobyt. Kým v minulosti si užíval slnko a vodu v spoločnosti manželky Tiny Kunakey, modelky a influencerky. Tentoraz už po jeho boku bola iná dáma. Pri pohľade z diaľky však našincovi napadne jedno, Cassel má slabosť pre mladšie krásky.

Už niekoľko týždňov je známe, že francúzsky...
Herec Vincent Cassel a jeho nová láska -...
+8Herec Vincent Cassel a jeho nová partnerka...

Žena, ktorú zachytili po jeho boku, médiá identifikovali ako Narah Baptistu, 27-ročnú brazílsku krásavicu a modelku. S Casselom, ktorý je mimochodom aj bývalým manželom herečky Monicy Bellucciovej, ju zachytili na pláži, ale tiež na paddle boarde, na ktorom sedeli obaja a zamilovane si hľadeli do očí. Nerušili ich ani objektívy paparazzov.

Narah Baptista zachytená na pláži v Rio de... Foto: Profimedia
Narah Baptista Narah Baptista zachytená na pláži v Rio de Janeiro.

Rozchod s druhou manželkou Tinou Kunakeyovou (foto v galérii) prebehol pomerne prekvapivo, rýchlo a sprvu aj tajne. Keď si však herec v apríli zo sociálnych médií vymazal všetky ich spoločné fotografie, nebolo pochýb, že niekde bude problém.

Deva Cassel Čítajte viac Krásna dcéra Bellucciovej a Cassela si trúfla na film: Prvé zábery? 18-ročná Deva v mokrej bielizni ako zmyselná hrdinka

Vymazať si krásku aj zo života však nebude asi úplne možné, spoločne s Tinou sú rodičmi dcérky Amazonie. Okrem nej má Cassel tiež dcéry Devu a Léonie so spomenutou Bellucciovou. Tinu Kunakey naposledy zachytili na prehliadkach v rámci týždňa módy v Paríži.

Jeho nová údajná partnerka Naraha Baptista je hviezdou na sociálnych sieťach a prezentuje tam poriadne horúce zábery, viac na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #modelka #Vincent Cassel #Tina Kunakey #Narah Baptista

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...