Krásna dcéra Bellucciovej a Cassela si trúfla na film: Prvé zábery? 18-ročná Deva v mokrej bielizni ako zmyselná hrdinka

Naposledy kráčala po dlhom červenom móle vo Versailles na prehliadke dizajnéra Jacquemusa. Hoci len nedávno dovŕšila plnoletosť, topmodelka Deva Cassel má za sebou už bohatú kariéru.

03.08.2023 00:00
Deva Cassel Foto:
Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra herečky Monicy Bellucciovej a herca Vincenta Cassela, na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jar/Leto 2023.
debata (6)

Očarujúca mladá dáma je dcérou slávnej dvojice – talianskej herečky Monicy Bellucciovej a francúzskeho herca Vincenta Cassela. A zdá sa, že napriek počiatočnému sústredeniu sa na svet modelingu, sa teraz rozhodla nasledovať kroky svojich rodičov. Už čoskoro sa objaví aj na filmovom plátne. A nie raz, ale hneď dvakrát.

Monica Bellucci Čítajte viac Monica Bellucci je opäť zamilovaná, pristihli ju s novým mužom... neuveríte, je to tento slávny režisér!

Kučeravú hnedovlásku obsadila do novej snímky La Bella Estate režisérka Laura Luchetti. Film vznikal v Taliansku a jeho dej sa odohráva v roku 1938 v Turíne. Rozpráva príbeh 16-ročnej Ginie, ktorá sa zamiluje do maliara a vďaka svojej sprievodkyni Amelii (stvárni ju Deva Cassel), zmyselnej mladej žene, sotva staršej ako ona, objavuje umelecké kruhy mesta.

Rola už podľa opisu naznačuje, že Devu čakajú pred kamerou aj chúlostivejšie scény. Potvrdil to tiež zverejnený trailer. Hneď v prvých sekundách krásna debutantka vychádza z jazera v mokrej bielizni a predvádza svoje krivky pod mokrým oblečením. Objavujú sa aj ľúbostné zábery.

zväčšiť Herec Vincent Cassel v mohérovom obleku Prada a... Foto: Lionel Hahn/Getty Images for PRADA
Vincent Cassel v mohérovom obleku Prada a jeho manželka Tina Kunakey Herec Vincent Cassel v mohérovom obleku Prada a jeho manželka Tina Kunakey na slávnostnej večeri pri príležitosti 75. výročia festivalu v Cannes.

Jej slávni rodičia vraj obavy nemajú. Obaja totiž vedia, že herectvo si vyžaduje aj scény podobného typu. K debutu svojej dcéry sa však zatiaľ ani jeden z nich nevyjadril. Otec mladej modelky a herečky – herec Vincent Cassel sa s Bellucciovou rozišiel pred desiatimi rokmi a vzal si francúzsku modelku Tinu Kunakey. Tá nie je o veľa staršia ako jeho vlastná dcéra Deva. Okrem Devy je tiež otcom trinásťročnej Leonié (mamou je Bellucci) a štvorročnej Amazonie (mamou je Tina Kunakey).

Sophie Marceau v roku 1999 v snímke Jeden svet...
Aj francúzska herečka a speváčka Vanessa...
+48Francúzska herečka Lea Seydoux v kreácii Louis...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #film #Vincent Cassel #rola #hrdosť #Deva Cassel

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...