Randila s miláčikmi ženského publika, v manželstve vydržala 13 mesiacov a teraz... Lásku našla u futbalistky

Herečku Sophiu Bushovú poznajú veľmi dobre americkí diváci z viacerých projektov. A nielen z nich. Kráska sa veľmi často ocitala aj v spoločenských rubrikách.

19.10.2023 00:00
Sophia Bush Foto: ,
Herečka Sophia Bush na vyhlásení 54. ročníka cien NAACP Image Awards.
debata (7)

Dnes 41-ročná Sophia Bush, ktorá sa naposledy zaskvela v projekte One Tree Hill, prednedávnom prekvapila potvrdením rozchodu s manželom Grantom Hughesom. Dvojica sa vzala začiatkom leta roka 2022, no uplynulo iba trinásť mesiacov, keď obaja (v auguste tohto roka) potvrdili, že ich manželstvo sa končí.

Angelina Jolie ako Maria Callas Čítajte viac Bez partnera je od rozvodu s Pittom, ale títo dvaja muži sú jej tieňom: Angelina ich vzala aj na pľac

Viacero amerických médií v týchto dňoch prinieslo informácie o tom, že hnedovláska s nezameniteľným úsmevom má už pravdepodobne náhradu za svojho manžela. Má ňou byť Ashlyn Harris, profesionálna športovkyňa – hráčka futbalu. Zhodou okolností aj jej sa len nedávno rozpadlo manželstvo a oznam o rozvode s manželkou Ali Kriegerovou potvrdil jej zástupca v septembri.

zväčšiť Herečka Sophia Bush a jej manžel Grant Hughes... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Sophia Bush a jej manžel Grant Hughes Herečka Sophia Bush a jej manžel Grant Hughes na zábere z decembra 2022.

Ako informoval magazín People, obe dámy sa poznali niekoľko rokov a vídavali sa pravidelne na rozličných akciách. „Po tom, čo boli roky kamarátky a vídali sa v rovnakých spoločenských kruhoch, si Sophia a Ashlyn pred pár týždňami vyrazili na prvé rande na večeru. Je to veľmi aktuálne a obe začínajú nové kapitoly," citoval svoj zdroj spoločenský magazín.

Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu Williams Čítajte viac Končí sa ďalšie celebritné manželstvo, namiesto osláv striebornej svadby prišiel rozvod: A to si ešte pred pár rokmi vo Vegas...

Podľa zdroja je randenie dvoch dám v počiatočnom štádiu a je pre obe z nich niečím celkom novým, v minulosti bol ich vzťah výlučne kamarátsky. „Neexistuje žiadny chlípny príbeh, aj keď si to verejnosť možno želá,“ povedal zdroj o tom, ako Sophia a Ashlyn trávili čas spolu.

zväčšiť Profesionálna športovkyňa Ashlyn Harris (dolu)... Foto: SITA/AP, Business Wire
Ashlyn Harris (dolu) a jej manželka Ali Krieger Profesionálna športovkyňa Ashlyn Harris (dolu) a jej manželka Ali Krieger. Dvojica ohlásila rozvod.

Sophia Bush, ktorú v minulosti viackrát zaradili do zoznamu najsexi žien sveta, bola pred manželstvom s Grantom Hughesom už raz vydatá. Jej vyvoleným bol herec Chad Michael Murray a ich zväzok trval len päť mesiacov. Herečka randila potom napríklad s kolegom Jamesom Laffertym (kolega zo seriálu One Tree Hill), hercom Austinom Nicholsom (známy zo seriálov Živí mŕtvi či Walker) či programovým manažérom Google Dan Fredinburgom, ktorý tragicky zahynul v lavíne na Mount Evereste.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozvod #rande #Sophia Bush #Ashlyn Harris

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...