Bez partnera je od rozvodu s Pittom, ale títo dvaja muži sú jej tieňom: Angelina ich vzala aj na pľac

Len pred pár dňami sa objavili na svete prvé zábery z nakrúcania očakávanej biografie o slávnej opernej dive Marii Callasovej. Stvárňuje ju hollywoodska megastar Angelina Jolie.

18.10.2023 08:00
Angelina Jolie ako Maria Callas Foto:
Herečka Angelina Jolie ako Maria Callas počas nakrúcania snímky Maria v uliciach Paríža.
debata

Americká herečka a držiteľka Oscara hrá legendárnu sopranistku v pripravovanom filme nazvanom Maria, ktorý režíruje Pablo Larraín. Ten má na konte okrem iného aj biografické filmy Jackie (o Jackie Kennedyovej, ktorú stvárnila Natalie Portman) či Spencer (o princeznej Diane, ktorú si zahrala Kristen Stewart).

jolie Čítajte viac Takto vyzerá Jolie ako operná diva Maria Callas! Herečka, ktorá hrá jej sestru, kedysi 'rozpálila' Sheena a smial sa na nej celý svet

Po prvých záberoch paaprazzov, ktoré vznikli v Paríži a ktoré zachytávajú Jolieovú v kostýme so šatkou a výraznými okuliarmi, sa objavili aj mnohé ďalšie. Tie už vznikli v Grécku, kde sa točia aj scény na luxusnej jachte Aristotela Onassisa, dlhoročného milenca opernej divy.

Herečka Angelina Jolie a jej syn Pax Jolie-Pitt... Foto: Profimedia
813878751 Herečka Angelina Jolie a jej syn Pax Jolie-Pitt na nakrúcaní filmu Maria v Grécku.

Okrem podoby herečky však prekvapilo ešte čosi iné. Zdá sa, že Angelina sa nevzdáva prítomnosti svojich najbližších ani pri pracovných projektoch. Reportéri v pondelok zachytili Jolieovú, ktorá je šeťsnásobnou mamou, v spoločnosti synov Paxa a Maddoxa.

Adam Driver a Penelope Cruz Čítajte viac Vyletieť z auta či zostať v truhle na kolesách? Herec Driver opísal desivý zážitok z nakrúcania, Ferrari sľubuje dychberúce scény

Obaja adoptívni synovia, prvý pochádza z Vietnamu a druhý z Kambodže, sa zamestnali vo filmovom priemysle. A podiel na tom nepochybne má aj slávna mama so svojimi dobrými kontaktmi. Pax v minulosti pracoval ako fotograf na filme First they killed my father a tiež ako asistent režiséra na inej snímke.

zväčšiť Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox... Foto: SITA/AP, Alex Brandon
Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt sa spoločne objavili na štátnej večeri na počesť oficiálnej návštevy juhokórejského prezidenta Yoon Suk Yeola v USA, ktorú organizoval americký prezident Joe Biden.

Maddox sa dokonca zapojil ako producent do spomenutej snímky First they killed my father a vyskúšal si brigádnickú prácu na snímke By the Sea, ktorú Jolie režírovala a v ktorej kedysi účinkoval s Jolieovou aj jeho adoptívny otec – herec Brad Pitt.

Pozrite si tiež: Archívna galéria s Angelinou Jolie v Paríži
Herečka Angelina Jolie si počas návštevy Paríža...
Herečka Angelina Jolie odchádza z butiku značky...
Herečka Angelina Jolie odchádza z butiku značky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #nakrúcanie #synovia #Maria Callas

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...