Zmiznem z verejného života, už ma neuvidíte, plánuje oscarová Gwyneth Paltrow

Zdá sa, že oscarová herečka Gwyneth Paltrow (51) sa chce nadobro rozlúčiť so životom vo svetle reflektorov.

23.10.2023 00:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na podujatí The Daily Front Row v kreácii G-Label.
debata

Slávna blondínka to naznačila v rozhovore pre magazín „Bustle“, keď prehovorila o svojich profesionálnych plánoch. Tie nemajú nič spoločné s projektami pred kamerou. „Doslova zmiznem z verejného života. Nikto ma už nikdy neuvidí,“ povedala Paltrow.

Gwyneth Paltrow Čítajte viac Starnutie u mužov a žien? Gwyneth Paltrowovej sa nepáči dvojaký meter

Namiesto herectva sa matka dvoch detí plánuje sústrediť na svoju life-stylovú značku Goop, ktorá ponúka produkty v oblasti krásy, módy a wellness. Paltrow už v minulosti vyvolala niektorými produktami rozruch, napríklad sviečkou s vôňou vagíny, sprejom na odpudzovanie upírov, vaginálnym vajíčkom z ružového kremeňa či vibrátorom za 10 000 dolárov z 24-karátového zlata.

Gwyneth Paltrow v roku 1999.
Gwyneth Paltrow a jej otec Bruce Paltrow v roku...
+4Gwyneth Paltrow a Ben Affleck   v roku 1998.

Zdá sa však, že podnikanie jej ide dobre, ako uvádza Paltrow, baví ju „byť kreatívnou, pracovať v tíme, byť nadšená novými nápadmi, inovovať, myslieť dopredu“. Preto potrebuje viac času na svoju spoločnosť. Takisto sa venuje deťom a rodine. „Môj syn a nevlastný syn sú už starší a niekedy mám pocit, že samotný vysokoškolský proces je práca na plný úväzok.“ Paltrow má s bývalým manželom Chrisom Martinom (46) dve deti – dcéru Apple (19) a syna Mosesa (17). Od roku 2018 je vydatá za amerického scenáristu Brada Falchuka (52), ktorý do manželstva priniesol ďalšie dve deti. Ako ešte dodala, napriek mnohopočetnej rodine sa snaží vybavovať všetky rodinné záležitosti sama. Avšak v jej spoločnosti sa toho neustále veľa deje, preto občas narazí na svoje hranice. „Myslela som si, že v 50-ke by som mohla z nejakého dôvodu podradiť. Naozaj neviem, prečo som si myslela, že sa to stane.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...