Najslávnejšie meno v mojom telefóne? Asi Paris Hilton, hovorí jej sestra Nicky. S miliardami manželovej rodiny je však jasné, kto má navrch

Na spoločenských podujatiach zvyčajne zostáva v tieni staršej sestry. Nicky Hilton jej to však asi nikdy nemala za zlé, skôr naopak - patrí k jej najbližším ľuďom a zdôveruje sa jej skoro so všetkým.

26.10.2023 13:00
Nicky Hilton Rothschild Foto: ,
Nicky Hilton Rothschild sa tiež zúčastnila na akcii God's Love We Deliver Golden Heart Awards.
debata

Na spoločenských podujatiach zvyčajne zostáva v tieni staršej sestry. Nicky Hilton jej to však asi nikdy nemala za zlé, skôr naopak – patrí k jej najbližším ľuďom a zdôveruje sa jej skoro so všetkým.

Paris Hilton Čítajte viac Barbie mánia? Paris Hiltonovú stále neprešla, v Paríži bola ako živá bábika. Dych však vyrazila iná dáma, keď sa objavila...

V nedávnom rozhovore pre magazín US Weekly sa členka slávnej hoteliérskej rodiny priznala k niekoľkým veciam, ktoré o nej verejnosť sotva tušila. Napríklad, že bola obrovskou fanúšičkou seriálu Beverly Hills 902 10 a najväčší moment šoku zažila, ke

Sestry Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a Paris... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a Paris Hilton Sestry Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a Paris Hilton spoločne na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24.

ď sa ako fanúšička stretla so všetkými jeho hercami.

Na otázku, kto je najslávnejšia osoba v jej telefónnom zozname v mobile, však odpovedala s humorom. „Myslím si, že Paris Hilton,“ komentovala 40-ročná dvojnásobná mama.

Paris Hilton (vpravo) a jej mladšia sestra... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Hilton (vpravo) a jej mladšia sestra Nicky Hilton Paris Hilton (vpravo) a jej mladšia sestra Nicky Hilton na prehliadke Valentino Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.

Nicky sa v roku 2015 vydala za Jamesa Rotschilda, člena jednej z najbohatších a aj najslávnejších rodím planéty. Dvojica sa zoznámila okolo roku 2010 a nasledujúci rok začali spolu randiť. Trvalo vraj nejaký čas, kým prišla myšlienka na svadbu. Azda možno aj preto, že rodina ženícha si želala nevestu najprv spoznať.

Lionel Richie Čítajte viac Spevák Lionel Richie viedol svoju dcéru pred oltár! Dokonalej neveste blahoželala Cameron Diaz aj Paris Hilton

A hoci sa rodina Hiltonovcov tiež radí medzi majetné americké rody, ktohovie, ako sa Rotschildovci zmierovali s túžbou žien Hiltonových po mediálnej pozornosti. Tú totiž nemiluje len modelka, dídžejka a podnikateľka Paris, ale aj mama oboch sestier – Kathy Hilton, ktorej popularitu prinieslo najmä účinkovanie v reality-šou Real Housewives of Miami.

Práve Nicky je však z celej rodiny tá, ktorá sa drží najviac v úzadí. Neznamená to, že by vynechávala spoločenské príležitosti a často sa zúčastňuje aj na filantropických aktivitách. Naposledy napríklad na vyhlásení cien Golden Heart Awards, ktoré oceňujú ľudí pomáhajúcich iným.

Herečka Ashley Park v kreácii Michael Kors.
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael...
+5Nicky Hilton Rothschild sa tiež zúčastnila na...

Pozrite si tiež: Celebrity na prehliadke Marcela Holubca + nová kolekcia Piannisimo

Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
Modelka Zuzana Gregorová nechýbala na...
+56Lekárka Alena Pallová v kreácii od Marcela...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bohatstvo #rodina #Paris Hilton #pozornosť #Nicky Hilton

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...