Veľmi opitá a poriadne znudená: Slová Spearsovej šokujú, takto povedala ÁNO svojmu najlepšiemu kamarátovi? A jeho reakcia...

Nie všetky odhalenia v novej knihe speváčky Britney Spearsovej sa stretávajú len s pozitívnymi reakciami. Ale vlastne... je to pochopiteľné. Najmä, ak sa nejaké informácie dotýkajú človeka osobne.

28.10.2023 15:00
britney2000 Foto:
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
debata

V jednej z kapitol knihy nazvanej The Woman in Me si speváčka zaspomínala na svoje kratučké manželstvo s kamarátom z detstva Jasonom Alexandrom, ktoré uzavreli v roku 2002 v Las Vegas. Slová, ktoré mu venovala, však veľmi potešujúco neznejú.

Britney Spears Čítajte viac Dva týždne plné vášne! Britney Spears v autobiografii odhaľuje aféru s jedným z najsexi hercov Hollywoodu

„Veľmi opitá“ a „poriadne znudená“ sú opisy, ktoré spája so svojím rozhodnutím povedať áno svojmu kamarátovi zo základnej školy, s ktorým sa vraj poznala večnosť. „Ani si poriadne nepamätám tú noc, ale skladá sa mi v hlave mozaika, že sa motáme po hotelovej lobby a potom pozeráme na izbe telku. Najprv Úsmev Mony Lisy a potom Texaský masaker motorovou pílou,“ napísala v knihe Britney Spears.

Archívna galéria
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

„A potom sme odrazu dostali ten brilantný nápad vybrať sa do svadobnej kaplnky o tretej nadránom. Keď sme tam prišli, akurát sobášili iný pár, takže sme museli počkať. A áno, čakali sme, aby nás zosobášili o štvrtej ráno vo Vegas,“ pokračovala v knihe 41-ročná speváčka. Manželstvo anulovali po 55 hodinách od jeho uzavretia.

People-Britney Spears Čítajte viac Britney úplne nahá vo vani rozdelila internetový svet: Správaj sa ako matka, tvrdí jedna časť a tá druhá...

„Ľudia sa ma pýtali často, či som ho milovala. Aby bolo jasné, on a ja sme neboli do seba zamilovaní. Úprimne, bola som len veľmi opitá a pravdepodobne v nejakej všeobecnejšom zmysle môjho života – veľmi znudená,“ uviedla tiež do svojich memoárov Spears.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Slová azda zaťali do živého, pretože jej druhý (niekoľkohodinový) manžel reagoval takmer okamžite. Ironicky a s pridaním fotografie, ktorá v ten večer vznikla. „Áno, ja a Britney sme sa nenávideli a nič si nepamätáme a tu sme strašne opití,“ napísal k záberu, ktorý zverejnil na sociálnych sieťach. Samozrejme, všetko myslí ironicky.

Kniha The Woman in Me prináša početné odhalenia zo speváčkinej minulosti a veľmi konkrétne detaily z jej súkromia či života s ľuďmi ako bol jej expartner Justin Timberlake či bývalý manžel Kevin Federline.

Pozrite si tiež: Galéria celebrít na prehliadke Marcela Holubca
Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
Modelka Zuzana Gregorová nechýbala na...
+56Lekárka Alena Pallová v kreácii od Marcela...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #manželstvo #Britney Spears #memoáre

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...