Posledný záber Matthewa Perryho, z ktorého idú zimomriavky. Predpovedal vari Chandler svoju tragickú smrť?

Herec Matthew Perry, známy predovšetkým ako Chandler Bing z kultového sitkomu Priatelia, zomrel vo veku 54 rokov. Herca našli bez známok života v jeho vile vo vírivke.

29.10.2023 05:56
Obit Matthew Perry Foto: ,
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku 2022.
debata (2)

O to desivejšie vyznieva posledný záber, o ktorý sa známy komik podelil so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram len pár dní pred smrťou. Zachytáva ho totiž sediac v rohu bublajúceho exteriérového bazéna/vírivky, ako si užíva horúcu vodu a bublinky. Záber bol zhotovený v noci a zachytáva aj panorámu mesta či mesiac na oblohe.

Herec Matthew Perry Čítajte viac Zomrel Matthew Perry, Chandler z Priateľov. Dožil sa len 54 rokov

„Horúca voda bublajúca okolo tela vám fakt spraví dobre. Som Mattman,“ napísal Perry k fotografii s humorom. O pár dní neskôr sa mu práve horúca voda a vírivka stali miestom posledného výdychu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Oficiálne správy o úmrti 54-ročného Perryho zatiaľ nehovoria jasne, čo bola príčina smrti. Podľa prvých informácií utrpel vo vode infarkt. Pitva určí nasledujúce podrobnosti.

Herec Matthew Perry Čítajte viac Som starý narkoman zahnaný do kúta, vyhlásil Matthew Perry. Čísla a fakty jeho závislosti šokujú svet

Perry sa okrem Priateľov objavil napríklad aj v dvojici komédií Môj sused zabijak a v roku 2022 uviedol na trh knihu o svojej kariére, ale tiež dlhoročnom boji so závislosťami od alkoholu či drog. Titul Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir.

Matthew Perry na zábere z roku 1994.
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku...
+17Herec Matthew Perry na promozábere k seriálu...

V knihe písal okrem iného o tom, že bol viackrát na hranici smrti a života v dôsledku užívania opiátov. Prezradil tiež, že diváci mohli vidieť na postave Chandlera Binga, čo práve bola jeho „slabosť“ podľa toho, ako vyzeral. „Ak som pribral, bol za tým alkohol. Ak som schudol, bral som tabletky. A ak som mal bradu, bolo za tým fakt veľa tabletiek,“ napísal v knihe.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #úmrtie #závislosť #memoáre #Matthew Perry

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...