Úplne nahá, ale to je len začiatok. Heidi Klum sa vyzliekla, aby odrátala dni do Halloweenu. Niet pochýb, chystá niečo veľké

S menom Heidi Klum sa spája viacero prívlastkov. Okrem topmodelka sa medzi nimi nepochybne nachádza aj provokatívna, ale tiež napríklad Halloween. Viete, prečo?

31.10.2023 11:30
Heidi Klum Foto: ,
Porotkyňa šou Heidi Klum na štarte 18. série talentovej šou America's Got Talent.
debata (3)

Slávna nemecká rodáčka sa za posledné roky zaradila medzi najznámejšie americké celebrity, ktoré organizujú pravidelne vlastnú halloweensku párty. To by však možno nebolo až také zaujímavé, keby do toho päťdesiatnička nevložila naozaj všetko. A jej kostýmy a prevleky sú niekedy na úrovni filmového maskovania a dokonalej ilúzie.

Heidi Klum Čítajte viac Nahých fotiek už bolo toľko, že sotva šokujú, ale zárobok? Tušili ste, koľko inkasuje Heidi Klum? To číslo je...

Mama štyroch detí je ochotná stráviť niekoľko hodín v maskérskom kresle, aby sa premenila na vybraný charakter. Doposiaľ azda najviac rozruchu vyvolala, keď sa nechala navliecť do kostýmu dážďovky a na červenom koberci sa pre zavalité valcovité telo nemohla ani hýbať. V prepracovanom kostýme mohli fotografi a hostia zahliadnuť iba jej oči. Manžel Tom Kaulitz sa potom obliekol do modelu mŕtveho rybára. So skrvaveným okom a desivým líčením.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

Hoci v Los Angeles sa už halloweenske večierky konali, povestná párty známej blondínky je ešte len v pláne. Heidi kvôli nej aj s manželom odcestovala do New Yorku. Na svojom Instagrame zverejnila krátke video z limuzíny, za oknami ktorej vidieť upršané mesto. „Nechcem žiaden dážď na môj Halloween,“ hovorí do objektívu mobilu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Aký kostým zvolí či na akú postavu sa premení nie je zatiaľ jasné, všetko sa svet však určite dozvie už o pár hodín. Klum pritom neváhala navnadiť svojich fanúšikov – na sociálnej sieti totiž ešte cez víkend pridala aj záber, na ktorom pózuje celkom nahá a odratúva dni do svojho žúru. „Ticho pred búrkou,“ napísala len veľavravne.

Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox Čítajte viac Strčte si vaše pravidlá... Megan Fox ako školáčka s oceľovou guľou a skrvavený milenec si užili žúr hviezd aj poriadnu provokáciu

Žeby zo seba urobila Evu z raja? V minulosti už bola Heidi rajským hadom, ktorý ponúkol Eve jablko. Tak uvidíme, čoho sa dočkáme tento rok. Hviezdy v halloweenskych kostýmoch si pozrite aj v našej galérii.

Supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Brazílska speváčka Anitta ako Draculova nevesta...
+9Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nahá #Instagram #Heidi Klum #provokácia #Halloween

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....