Strčte si vaše pravidlá... Megan Fox ako školáčka s oceľovou guľou a skrvavený milenec si užili žúr hviezd aj poriadnu provokáciu

Počas uplynulého víkendu sa v Hollywoode konalo niekoľko večierkov pri príležitosti osláv halloweenskeho sviatku. Nechýbali medzi nimi ani známe hviezdy.

31.10.2023 00:00
Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox Foto:
Spevák a hudobník Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox na halloweenskej párty Casamigos Halloween party v Los Angeles.
debata

Najmä tie herecké museli tento rok čeliť nečakanej komplikácii. Pre stále trvajúci štrajk hereckej asociácie sa museli jej členovia vyhnúť obliekaniu si kostýmov z filmových hitov, špeciálne boli zakázané kostýmy inšpirované tohtoročným megahitom Barbie. Referenciám na slávne filmové projekty bolo však žiadené sa vyhnúť vo všeobecnosti.

Adele a jej partner Rich Paul Čítajte viac Vidieť Adele s čiernymi vlasmi a zomrieť... fanúšikom sa splnil sen. Britská hviezda prekvapila, takto sa ukázala vo Vegas

Megan Fox a Machine Gun Kelly ešte v piatok ukázali, že podobné pravidlá ich rozhodne nebudú zväzovať. Partnerská dvojica, ktorá je známa svojimi pomerne odvážnymi kostýmami, sa tentoraz rozhodla pre vytvorenie dvojice z legendárneho filmu Kill Bill od Quentina Tarantina.

Supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Brazílska speváčka Anitta ako Draculova nevesta...
+9Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...

Zatiaľ čo spevák, hudobník a herec MGK sa prevtelil do postavy Umy Thurmanovej a pred objektívy predstúpil v žltej teplákovej súprave umazanej od krvi. Jeho partnerka stavila na imidž nebezpečnej školáčky Gogo Yubari, ktorá v kultovom filme bojuje s Thurmanovou pomocou oceľovej guľe s ozubeným ostrím.

Speváčka Demi Lovato ako Snehulienka na párty... Foto: Profimedia
Demi Lovato ako Snehulienka Speváčka Demi Lovato ako Snehulienka na párty Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party v Los Angeles.

Aby bolo jasné, že dvojica sa rozhodla pre podobný kostým aj čiastočne ako protest proti pravidlám hereckej únie, pri záberoch, ktoré zdieľala Megan Fox na sociálnych sieťach, zámerne označila aj oficiálny portál samotnej organizácie SAG-AFTRA.

rev-1-Barbie-Insta Vert Margot Robbie vo filme BarbieRes JPEG Čítajte viac Barbie či Wednesday? Tie sú zakázané! Celebrity si na Halloween musia dobre rozmyslieť, do akého kostýmu sa navlečú. Tu je dôvod

Fox s Kellym nebolo však jediné hviezdy, ktoré sa rozhodli pre kostýmy slávnych filmových charakterov. Napríklad speváčka Demi Lovato sa premenila na Snehulienku, zatiaľ čo herečka Kate Beckinsale vzdala poctu charakteru Barbarelly zo slávneho filmu s Jane Fonda. Zoe Kravitzovú zase mohli fotografi zahliadnuť ako Miu Farrow z kultového filmu Rosemary má dieťatko. Nájdete ich v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #protest #Megan Fox #Halloween #Kill Bill #Machine Gun Kelly

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...