Barbie či Wednesday? Tie sú zakázané! Celebrity si na Halloween musia dobre rozmyslieť, do akého kostýmu sa navlečú. Tu je dôvod

Na Halloween sa celebrity s obľubou ukazujú v nápaditých kostýmoch, často inšpirovaných televíznymi seriálmi a filmami.

21.10.2023 14:00
rev-1-Barbie-Insta Vert Margot Robbie vo filme... Foto:
Inšpirovať sa Margot Robbie vo filme Barbie počas Halloweenu? Tak tento rok určite nie!
debata

Tento rok boli ale herci varovaní, že by prezlečením sa za niektorú zo známych filmových postáv mohli porušiť pravidlá pokračujúceho hollywoodskeho štrajku. Outfity v podobe Barbie, Wednesday Addamsovej či filmových superhrdinov tak sú zakázané, napísal spravodajský server BBC.

Heidi Klum Čítajte viac Túto epickú masku musíte vidieť! Heidi Klum ovládla Halloween ako gigantický červík, manžel ju dovliekol na udici

„Vyberte si kostýmy všeobecného charakteru, ako sú duchovia, zombie či pavúky,“ radia svojim členom herecké odbory SAG-AFTRA. Herci si tiež môžu zvoliť kostýmy, ktorých sa pravidlá štrajku netýkajú, „ako napríklad tie inšpirované animovanými televíznymi programami“, radia odbory. „Použime spoločnú silu a vyšleme hlasný, jasný odkaz našim zamestnávateľom, že nebudeme podporovať ich obsah bez férových zmlúv!“ dodáva SAG-AFTRA. Herec Ryan Reynolds na sieti X žartom poznamenal, že „sa teší, až bude celú noc na svoju osemročnú dcéru kričať, že je štrajkokaz“. „Ona síce v odboroch nie je, ale musí sa učiť,“ povedal.

Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Čítajte viac Megan Fox ako silikónová Pamela, raper Diddy ako dokonalý Joker, ale na Kardashianku nemá nik!

Výzva odborov SAG-AFTRA prichádza v čase, keď sa štrajk brániaci členom odborov pracovať pre veľké americké štúdiá blíži k stému dňu trvania. Príčiny protestu hercov, podobne ako v prípade už ukončeného štrajku scenáristov, súvisia s platovými podmienkami pri práci pre streamovacie služby, ktoré sú podľa umelcov výrazne horšie, než tomu bolo pri tradičných televíznych produkciách. Za oboma štrajkami sú tiež obavy z nahradzovania ľudskej práce obsahom generovaným umelou inteligenciou. Najnovšie kolo rozhovorov sa skončilo minulý týždeň neúspechom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #kostým #štrajk v Hollywoode

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...