Rosemary má... fešáka v dupačkách a na prste poriadny diamant. Reči sa šíria ako oheň, tento slávny párik sa vraj zasnúbil

Herečka Zoë Kravitz a jej partner, herec Channing Tatum údajne posunuli svoj vzťah na ďalšiu úroveň. Podľa magazínu People, hviezda filmu Magic Mike požiadala o ruku herečku z filmu Batman.

01.11.2023 00:00
Channing Tatum a Zoë Kravitz Foto:
Herecký pár Channing Tatum a Zoë Kravitz prichádzajú na halloweensky žúr Kendall Jennerovej v Chateau Marmont v Los Angeles.
debata

Aj keď sa šušká o ich zásnubách, pár sa rozhodol zachovať závoj tajomstva na sociálnych médiách a ani Zoë, ani Channing, ani ich zástupcovia nekomentovali tieto špekulácie.

Vincent Cassel a jeho nová partnerka - modelka Narah Baptista Čítajte viac Sú ako óda na lásku... či erotické pobláznenie. Herec Cassel s mladou partnerkou sa nedokážu od seba odtrhnúť, tu sú dôkazy

Podľa viacerých fanúšikov však hviezdy predsa len odtajnili to, čo by sa dalo hodnotiť ako veľký krok – dcéru rockera Lennyho Kravitza zachytili objektívy na verejnosti so žiarivým diamantovým prsteňom na prstenníku, keď mierili na halloweensku párty. Kráska bola oblečená ako postava z hororu Rosemary má dieťatko, zatiaľ čo jej partner bol práve v kostýme a ĺa detské dupačky.

Supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Brazílska speváčka Anitta ako Draculova nevesta...
+9Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...

Ako informoval portál HelloMagazine­.com, zásnuby sú jednoznačne prekvapením. Aj vzhľadom na to, že Tatum bol veľmi opatrný v otázkach ďalšieho manželstva po tom, čo sa rozviedol s bývalou manželkou Jennou Dewanovou. Spolu majú aj dcérku. Kravitzovej tiež už stroskotalo jedno manželstvo, s hercom Karlom Glusmanom.

2021 InStyle Awards Čítajte viac Zoe Kravitz o rozpade jej dvojročného manželstva: Nešlo o partnera, išlo o mňa

Vo vyjadrení pre GQ v roku 2022 sa Zoë rozprávala o svojich pocitoch ohľadom očakávaní spoločnosti vo vzťahu k manželstvu a rodine. „Vyčerpala som sa z tradičného romantizovaného domáceho príbehu. Má svoje čaro na chvíľu, ale rýchlo vyprcháva,“ premýšľala.

Herečka Zoe Kravitz na módnej prehliadke Saint... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zoe Kravitz Herečka Zoe Kravitz na módnej prehliadke Saint Laurent Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.

Cesta páru Zoë a Channinga sa spája s natáčaním filmu Pussy Island v roku 2020, kde Zoë pôsobila ako režisérka a Channing mal dôležitú úlohu. Herečka a režisérka následne priznala, že bola priťahovaná k Channingovi už predtým, než sa formálne stretli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #láska #zásnuby #Zoe Kravitz

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...