Kim Kardashian predstavila najnovší hit, po ktorom sa budú blázniť obe pohlavia... tieto bradavky sa narozdiel od ľadovcov neroztopia

Na svoje podnikateľské aktivity rozhodne nezabúda, ba čo viac, výrazne ich podporuje aj prítomnosťou vo vlastných kampaniach. Tá najnovšia od Kim Kardashianovej vyvolala rozruch aj ošiaľ.

01.11.2023 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Americká superstar Kim Kardashian na prehliadke Victoria Beckham Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.
debata

Zakladateľka a majiteľka značky SKIMS, ktorá na trh vstúpila ako výrobca tvarovacej spodnej bielizne (no medzitým výrazne rozšírila svoj sortiment), predstavila pred pár dňami absolútnu novinku. Podprsenku, ktorá zvýrazňuje presne to, čo si väčšinou ženy prajú, aby zostalo skryté. Bradavky.

Kim Kardashian Čítajte viac Jej vlastné sestry to nedokážu, ale pozvať si na oslavu Ivanku Trump? Kardashianka zostala v tieni niekdajšej ozdoby Bieleho domu

Presnejšie povedané podprsenku, ktorej hladký povrch zdobia v oblasti bradaviek vypuklé cípy, ktoré bez trička, ale predovšetkým pod ním (alebo nejakou ľahučkou blúzkou) evokujú dojem, že nositeľka má vztýčené bradavky. Kardashian sa s novým produktom, nazvaným príznačne Ultimate Nipple Bra, prihlásila na vlastnom profile na Instagrame, ktorý sleduje viac ako 360 miliónov užívateľov.

zväčšiť Kim Kardashian v reklamnej kampani na Ultimate... Foto: SKIMS
Kim Kardashian Kim Kardashian v reklamnej kampani na Ultimate Nipple Bra.

„Niektoré dni sú tvrdé, ale tieto bradavky sú ešte tvrdšie. A narozdiel od ľadovcov, nikam nezmiznú,“ prihovára sa Kim ako sexy asistentka a učiteľka v jednom. Samozrejme, odetá v elastickom komplete telovej farby, ktorý ešte viac zvýrazňuje želaný efekt.

Megastar Kim Kardashian (vľavo) a jej kamarátka...
Podnikateľka a megastar Kim Kardashian (vľavo)...
+4Podnikateľka a megastar Kim Kardashian (vľavo)...

Na produkt, ktorý vstúpil do predaja v posledný októbrový deň, reagovali mnohí užívatelia internetu. Nie však len pozitívne. Najmä časť žien je pobúrená, že americká celebrita sa snaží predávať intímny odev, ktorý má evokovať vzrušenie ženy. A dokonca s týmto efektom vzrušenia aj pracuje v reklamnej komunikácii. Objavili sa však aj tisícky príspevkov od žien a mužov, ktorí sú novinkou nadšení.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

Kardashian pritom len pred pár dňami predstavila svetu pánsku líniu bielizne, ktorú pre ňu v reklame predviedli hviezdni športovci ako Nick Bosa či Neymar (viac tu).

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #podprsenka #bradavka #Skims

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...