Jej vlastné sestry to nedokážu, ale pozvať si na oslavu Ivanku Trump? Kardashianka zostala v tieni niekdajšej ozdoby Bieleho domu

Štyridsiatetretie narodeniny v poradí oslávila počas uplynulého víkendu svetoznáma celebrita, podnikateľka a internetová megastar Kim Kardashian. Večierok na jej počesť bol plný známych mien (aj tvárí).

25.10.2023 00:00
Kim Kardashian Foto:
Oslávenkyňa Kim Kardashian vyrazila na narodeninový žúr na jej počesť.
debata

Štvornásobná mama dorazila na akciu, ktorá sa konala v nočnom klube v Beverly Hills, v saténových červených šatách na viazanie, ktoré rafinovane skrývali prednosti, ale zároveň dosť toho odhaľovali. S typickými havraními kaderami, slnečnými okuliarmi na očiach a fešným (a pravdepodobne aj dosť nebezpečným) ochrankárom v pätách sa najprv prešla pred objektívmi, aby potom zmizla v útrobách klubu a užila si večer.

Kim Kardashian Čítajte viac Toto si obliekla ako hosť na svadbu? Pozvať Kardashianku stojí za rozmyslenie, veď sa nik nepozerá na nevestu...

Na tom, samozrejme, nechýbali jej najbližší, mama Kris Jenner či nevlastné sestry Kylie alebo Kendall Jennerové. Prekvapením bolo, že na narodeninovom žúre sa nezúčastnila jej pokrvná sestra – momentálne tehotná Kourtney Kardashian. Vraj pre „odpočinok na lôžku“.

Ivanka Trump na oslavách narodenín Kim... Foto: Profimedia
Ivanka Trump Ivanka Trump na oslavách narodenín Kim Kardashianovej v klube Funke v Beverly Hills.

Azda ešte väčším prekvapením však nebolo to, kto neprišiel, ale kto sa ukázal. Reč je o Ivanke Trumpovej, dcéra bývalého amerického prezidenta a niekdajšej vysokopostavenej osobe v trumpovskej administratíve v Bielom dome. Bývalá modelka a trojnásobná mama sa zaradila do šíku gratulantov, ale sotva sa mohla zaradiť do zoznamu hviezd, ktoré nevyniknú. Skôr naopak. Blondínka si totiž obliekla kombináciu trblietavej sukne s rozparkom a top nad pupok a keď sa prešla pred cvakajúcimi objektívmi, sotva mala konkurenciu.

Kim Kardashian Čítajte viac Beckhamovci sa už ošívali v prvom rade, na Kardashianku všetci čakali 47 minút! Ale keď prišla.... stálo to za to

Len pár dní po oslavách sa Kim Kardashian znovu dostala do čela vyhľadávania na internete, respektíve v tomto prípade to bola jej odevná firma SKIMS, ktorá vyrába spodnú bielizeň a plavky. Tá totiž zverejnila novú kampaň a predstavila aj líniu pánskej spodnej bielizne.

Internetová superstar a podnikateľka Kim...
Internetová superstar a podnikateľka Kim...
+2Kim Kardashian počas fotenia na pláži v Malibu,...

Spoločnosť vzala útokom internet zábermi trojice ambasádorov, ktorí sa vyzliekli do boxeriek. Ide o trio profesionálnych športovcov, hráča amerického futbalu Nicka Bosu, futbalistu Neymara a basketbalistu Shaia Gilgeous-Alexandera.

Zábery z kampane, ktoré fotila Donna Trope a na ktorej sa páni vyzliekli a neponechali veľa fantázii, si pozrite na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #narodeniny #Kim Kardashian

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...