DiCaprio a Pitt vzali svoje krásky na ostrosledované gala. A výsledok? Spolu ani jediný záber, pred objektívmi žiarila iba...

Posledné týždne sa v Hollywoode nehovorí o inom ako o novom vzťahu herca Leonarda DiCapria. Keď príde na súkromný život, vďačnou témou je aj Brad Pitt. A predstavte si, obaja páni mali svoje pôvabné partnerky vziať na ostrosledované gala.

07.11.2023 00:00
Vittoria Ceretti Foto:
Topmodelka Vittoria Ceretti na akcii 2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci
debata

Počas víkendu sa uskutočnila akcia v múzeu umenia v Los Angeles, v rámci ktorej ocenili zástupcov umeleckého aj filmového sveta. Držiteľ Oscara Leonardo DiCaprio bol síce spoluhostiteľom akcie, na večierku plnom hviezd sa však úspešne vyhol fotografom. Konieckoncov, nie je to prvýkrát, čo sa 47-ročný herec takto zachoval. A neprekážal mu ani fakt, že by si možno mal plniť svoje profesionálne povinnosti.

 K  6358 51d JVONP Čítajte viac Oscarová kráska si trúfla na priehľadné šaty, Salma Hayek vyrazila v trblietavej zbroji: Gala plné hviezd bolo oslavou módy, krásy aj umenia

Koho však objektívy zaostrili, bola talianska topmodelka Vittoria Ceretti, 25-ročná kráska, s ktorou má mať herec už niekoľko týždňov rodiaci sa vzťah. Dvojicu len pred pár dňami prichytili pri intímnych dotykoch na jednej z halloweenskych párty. Vittoria na podujatí LACMA Art+Film Gala uchvátila v kreácii Gucci, pred objektívom však zostala celý čas sama.

Herec Jon Hamm a jeho partnerka Anna Osceola na...
Alexandra Grant a herec Keanu Reeves, oblečený...
+8Herec Pedro Pascal a  Lux Pascal na podujatí...

Podobne ako hrdina nového filmu Martina Scorseseho Killers of Flower Moon sa na podujatí zúčastnil aj jeho starší kolega Brad Pitt. A zdá sa, že postoj k fotoaparátom má podobný. Hoci v rámci programu uviedol oceneného Davida Finchera, oficiálnemu pózovaniu sa vyhol a neexistuje ani jediná fotografia, kde by Pitta bolo vidieť. Očití svedkovia však zároveň jeho prítomnosť potvrdili. A nielen to.

zväčšiť Ines de Ramon, partnerka herca Brada Pitta na... Foto: Profimedia
Ines de Ramon Ines de Ramon, partnerka herca Brada Pitta na zábere zo začiatku októbra.

Herec mal na podujatie v múzeu doraziť aj so svojou partnerkou Ines de Ramonovou, s ktorou sa stretáva už vyše roka. Za celý čas je však ich vzťah doslova hrou na mačku a myš, keď príde na zábery pre reportérov či paparazzov. Žiadne nevznikli ani tentoraz, hoci viacerí hostia neskôr uviedli, že dvojica vyzerá veľmi zamilovane a podujatie si spolu užila, aby potom odišla spoločne domov.

Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria Ceretti Čítajte viac Ruku v trenírkach už asi nevysvetlí... je to jasné, DiCaprio má novú lásku. Jeho vyvolenou je talianska kráska

Nuž, možno je to najlepší spôsob, ako si lásku a súkromie chrániť. Na akcii sa objavili aj páriky, ktoré pózovali oficiálne a hrdo. Viac si pozrite v našich galériách.

Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Brad Pitt #Leonardo DiCaprio #LACMA Art + Film Gala #Ines de Ramon #Vittoria Ceretti

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...