Po liposukcii zomrela slávna brazílska influencerka, mala len 29 rokov. Odkaz do neba jej posiela aj Neymar

Tragickú dohru mala skrášľovacia operácia, ktorú podstúpila brazílska influencerka a modelka Luana Andrade. Kráska zomrela vo veku 29 rokov.

09.11.2023 06:31
Luana Andrade Foto:
Influencerka Luana Andrade na poslednom zábere, ktorý zverejnila na sociálnej sieti.
debata (10)

Andrade podľa informácií zomrela v stredu v brazílskom Sao Paule na následky infarktu a následnej pľúcnej embólie po tom, čo podstúpila liposukciu na jednej z tamojších kliník. Posledný záber, ktorý zverejnila na svojom profile na Instagrame, ju pritom zachytáva usmiatu v posilňovni.

joesethetics Čítajte viac Šokujúca smrť 30-ročného fitness influncera. Sťažoval sa na bolesť v krku a potom... pred smrťou ju ešte objímal

O smrti známej influncerky, ktorá účinkovala aj v niekoľkých internetových šou a v televízii sa objavovala ako asistentka v súťažných programoch, informoval jej partner – João Hadad. Tiež pôsobí ako influencer. „Som dotrhaný na kusy a prežívam moju najhoršiu nočnú moru. Kus zo mňa je preč. S veľkou ľútosťou a veľkou bolesťou v srdci sa lúčim s mojou Luanou, mojou princeznou, mojou kráskou..,“ napísal na Instagrame.

View this post on Instagram

A post shared by HADAD (@joaohadad)

" Boli to dva roky po tvojom boku a nemám slov, aby som vyjadril, aký som bol šťastný… Tvorili sme krásny príbeh a intenzívne žili naše sny. Bola si viac ako priateľka a vždy budeš láskou môjho života," napísal Hadad.

View this post on Instagram

A post shared by HADAD (@joaohadad)

Na reakciu Andradeovej, ktorej profil sledovalo bezmála 540-tisíc užívateľov, reagovali aj mnohé známe osobnosti z Brazílie. Bol medzi nimi napríklad aj futbalista Neymar, ktorý na sieti Instagram zverejnil odkaz pre zosnulú modelku a influencerku.

Daniel Sancho Bronchalo Čítajte viac Youtubera a syna slávneho hereckého páru zatkli v Thajsku: Mal brutálne zabiť muža, telo rozštvrtil

„Smutný deň s dvoma veľmi zlými správami. Najprv boli napadnutí rodičia Bru (pozn. Bruna Biancardi, športovcova priateľka – viac tu), ale vďaka Bohu sú všetci v poriadku! Po druhé, smrť priateľa. Úprimnú sústrasť celej rodine! Nech Boh privíta Luanu s otvorenou náručou,“ odkázal Neymar.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #úmrtie #influencerka #Luana Andrade #liposukcia

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...