Šokujúca smrť 30-ročného fitness influncera. Sťažoval sa na bolesť v krku a potom... pred smrťou ju ešte objímal

Víkend priniesol smutné správy zo sveta sociálnych sietí. Vo veku iba 30 rokov zomrel známy influencer a kulturista Jo Lindner.

04.07.2023 00:00
joesethetics Foto:
Influencer Joesthetics, pôvodným menom Jo Lindner.
debata (13)

Nemecký rodák Lindner bol známy najmä pod pseudonymom Joesthetics a jeho príspevky ohľadom cvičenia, kulturisticky a fitness zaujali milióny užívateľov na sociálnych sieťach. Na Instagrame ho sledovalo vyše deväť miliónov ľudí, na YouTube to bol zhruba milión a na Tik Toku mal Lindner ďalších 600-tisíc sledovateľov.

Chiara Ferragni v kreácii Schiaparelli Čítajte viac Začala nahými šatami a záver? Slávna influencerka vystavila vo verejnoprávnej televízii prsia v zlate

O úmrtí obľúbeného influencera informovala jeho partnerka Nicha. V odkaze na vlastnom profile na sieti Instagram informovala o tom, že Jo sa sťažoval na bolesti v krku niekoľko dní. Príčinou smrti mala byť aneuryzma.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICHA (@immapeaches)

„Bola som tam s ním v izbe.. nasadil mi náhrdelník na krk, ktorý mi vyrobil. Práve sme ležali a maznali sa. Čakali sme, kým budú štyri popoludní a pôjdeme sa stretnúť s Noelom do telocvične. Bol v mojom náručí a potom sa to celé odohralo tak rýchlo,“ opísala situácia Nicha. „Pred troma dňami stále hovoril, že ho bolí krk. Niektoré veci si neuvedomujeme až kým nie je neskoro,“ uviedla partnerka, ktorá bola tiež influncerkou vo fitness. Príčina smrti nebola oficiálne potvrdená.

Stephen "tWitch" Boss Čítajte viac Diváci ho milovali ako veselého tWitcha v šou Ellen DeGeneres: 40-ročný zabávač sa zastrelil pár dní po výročí svadby

Ako píše portál Bild.de, Jo Lindner pár týždňov pred svojou smrťou hovoril v jednom z rozhovorov na Youtube o zriedkavej chorobe „vlniacich sa svalov“, kedy je kostrové svalstvo precitlivelé a môže sa spontánne, rýchlo a nekontrolovane natiahnuť.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #kulturistika #aneuryzma #influencer

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...