A je to tu zas! Kráľovná hollywoodskych trapasov úradovala v Paríži, výraz tváre povedal všetko... prásk a bolo to dolu

Do histórie sa zapísala ako najznámejšia držiteľka Oscara, ktorá si cestou pre slávnu sošku potykala aj so schodmi. Pošmyknutie a pád Jennifer Lawrenceovej však nebol jej jediným trapasom.

22.11.2023 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na odhalení vianočných výkladov v Saks Fifth Avenue a výzdoby Dior "Carousel of Dreams" v New Yorku. Takto reagovala bezprostredne po trapase s opaskom.
debata

V priebehu svojej kariéry a množstva spoločenských udalostí mala americká herečka na konte už niekoľko „faux pas“ či momentiek, ktoré neboli v pláne a ktoré tak trochu narušili jej auru dokonalej krásky. Len pred pár dňami sa k nim pridal ďalší.

Jennifer Lawrence Čítajte viac Priehľadný ťah na fotografov? Takto zvádza Jennifer Lawrence v Londýne, ale počkajte, keď uvidíte, aká sexy je v novom filme

Tridsaťtriročná hviezda sa zúčastnila na špeciálnom predvianočnom odhalení vianočnej výzdoby výkladov na Saks Fifth Avenue v spoločnosti Delphine Arnaultovej, šéfky značky Dior. Lawrence je už niekoľko rokov ambasádorkou módneho domu a propaguje jeho kozmetiku, ale aj odevy. Jeden z nich mala na sebe aj počas chladného novembrového večera.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence na odhalení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Saks Fifth Avenue Holiday Windows Unveiling Herečka Jennifer Lawrence na odhalení vianočných výkladov v Saks Fifth Avenue a výzdoby Dior "Carousel of Dreams" v New Yorku. Takto reagovala bezprostredne po trapase s opaskom.

Priamo pred objektívmi a kamerami sa však v momente jej príhovoru udial naozaj neočakávaný moment. Herečke sa uvoľnil opasok, ktorým mala fixovaný kabát. Nevedno, či mala zle uzatvorenú pracku, alebo tenučký pásik nevydržal príliš silno utiahnutý driek. V momente, keď opasok odletel, sa blondínka neubránila spontánnej reakcii a okamžite sa s úškrnom chytila za ústa. „Praskol mi opasok,“ komentovala Jennifer.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WWD (@wwd)

Jedna vec je istá – aj vďaka tomu sa moment slávnostného odhalenia výkladov stal silno virálnym. Či to je dobrá reklama pre značku Dior a kvalitu jej produktov, je, samozrejme, druhá vec…

Štýl Jennifer Lawrenceovej si pozrite v našej galérii.

Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Christian...
Rosalia a Jennifer Lawrence na prehliadke...
+15Herečka Jennifer Lawrence (v strede) s jej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #New York #Jennifer Lawrence #Dior #opasok

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...