Priehľadný ťah na fotografov? Takto zvádza Jennifer Lawrence v Londýne, ale počkajte, keď uvidíte, aká sexy je v novom filme

Herečku Jennifer Lawrenceovú pozná celý svet. Pred kamerami doslova dospela a najnovšie skúša svoj komediálny talent.

14.06.2023 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na premiére komédie No Hard Feelings v kreácii Dior.
debata

Americká držiteľka Oscara sa najnovšie objaví v bláznivej komédii nazvanej No Hard Feelings, ktorá mala v pondelok slávnostnú premiéru v Londýne. Samozrejme, aj s prítomnosťou hlavnej hviezdy.

Tridsaťdvaročná Jennifer dorazila do metropoly Veľkej Británie, aby podporila nový film. Pozornosti sa jej ušlo dostatok – a nielen preto, že je hlavnou „star“. Jennifer si na premiérový večer obliekla model čiernych šiat z dielne značky Dior s transparentným živôtikom. Pod ním predvádzala hladkú čiernu podprsenku. Jej úpravu zdobil aj set luxusných šperkov a bezchybný mejkap.

Herečka Jennifer Lawrence na premiére komédie...
Influencerka a modelka Kimberley Garner na...
+4Britská celebrita Nicole O'Brien na premiére...

Jedna z najpôvabnejších žien súčasnosti sa v ešte príťažlivejšej podobe objaví práve v snímke No Hard Feelings. Už počas jej nakrúcania zaujali svet zábery paparazzov, ktoré zachytávali vysokú blondínku v minišatách, ktoré zvýrazňovali jej sexi figúru. Ako hlavná ženská hrdinka má vo filme za úlohu zviesť a zasvätiť do tajov dospelosti a intimity mladého študenta. Poprosia ju o to jeho vlastní rodičia.

Jennifer Grey Čítajte viac 'Baby' z Hriešneho tanca aj po 60-ke vyzerá skvelo, má to v génoch: Pozrite na jej otca, je to čiperný 90-nik s Oscarom

„Chcela som nakrúcať komédiu naozaj dlhý čas. A keď som čítala tento scenár, išlo o tú najzábavnejšiu vec, akú som kedy čítala. Takže som sa nemohla dočkať, keď začneme nakrúcať,“ uviedla už pred pár týždňami Lawrence pre reláciu Access Hollywood.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence pri nakrúcaní filmu... Foto: Profimedia
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence pri nakrúcaní filmu No Hard Feelings.

Režisér a scenárista Gene Stupnitsky vraj písal scenár s tým, že pri postave hlavnej hrdinky myslel práve na Jennifer, s ktorou ho spája dlhoročné priateľstvo. „Sú tam isté podobnosti,“ s humorom komentovala Lawrence, ktorú si svet asi navždy bude pamätať ako leží na schodoch v obrovskej róbe Dior, keď si kráčala pre sošku Oscara. Podobné „trapasy“ sa dejú aj jej hrdinke a prežíva ich často v súkromí aj slávna Američanka. Viac už v traileri a galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Jennifer Lawrence #radosť

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...