'Baby' z Hriešneho tanca aj po 60-ke vyzerá skvelo, má to v génoch: Pozrite na jej otca, je to čiperný 90-nik s Oscarom

Ani bezmála štyridsať rokov od nakrútenia filmu ju neprestávajú oslovovať "Baby". Herečka Jennifer Grey je stále v ukážkovej forme.

13.06.2023 00:00
debata
zväčšiť Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Joel Grey a Jennifer Grey Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien Tony Awards.

Americká hviezda, ktorú najviac preslávila rola vo filme Hriešny tanec s Patrickom Swayzeom, sa objavila v nedeľu večer na vyhlásení cien Tony Awards. Divadelné Oscary, ako zvyknú tento výročný ceremoniál nazývať, je pre Greyovú srdcovou záležitosťou. Nepochybne aj preto, že v divadelnej rodine vyrastala. A práve v nedeľu časť z nej vzala aj do „spoločnosti“.

Jessica Chastain Čítajte viac Chastain ako diva, za ktorou sa obzrie každý či zvodná DeBose: Ich oscarová kolegyňa tromfla všetko. Vyzliekla si sako a pod ním...

Šesťdesiattriročnej Greyovej robil garde počas slávnostného večera 76. ročníka Tony Awards jej otec – známy filmový a divadelný herec Joel Grey. Teda vlastne, aby sme boli presnejší – garde robila ona jemu. Grey si totiž prišiel prevziať cenu Tony za celoživotný prínos.

Herečka Jennifer Grey a jej otec Joel Grey,... Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Tony Awards Productions
Jennifer Grey a jej otec Joel Grey Herečka Jennifer Grey a jej otec Joel Grey, ktorý si prevzal cenu Tony za celoživotný prínos.

Herec už minulý rok prekročil deväťdesiatku a tento rok v apríli oslávil svoje 91. narodeniny. So známou dcérou po boku pôsobil veľmi čiperne a divadelný večer si zjavne užíval. Je jasné, že energiu a mladistvý vzhľad mala Jennifer po kom zdediť. A tiež talent.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Gucci na 76....
Herečka Lily Rabe prišla v kreácii Erdem.
+32Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien...

Joel Grey je totiž známy tiež ako držiteľ Oscara a predstaviteľ jedného z kultových muzikálov histórie – predstavenia Kabaret. V ňom účinkoval na divadelných doskách, ale ešte slávnejšie je jeho filmové spracovanie z roku 1972, v ktorom si zahrala aj Liza Minnelli. Obaja vtedy za svoje herecké a hudobné stvárnenie získali sošku Oscara. Joel Grey, ktorý niekoľko dekád pôsobil ako muzikálový herec na Broadway, má za rovnakú rolu aj sošku samotných Tony Awards.

harry Čítajte viac Princ Harry opäť v Londýne, z jeho úst padali obvinenia: Otrasné správanie, obťažovanie, podnecovanie nenávisti

Na nedeľňajšom ceremoniáli sa rodinné duo objavilo medzi ďalšími divadelnými a filmovými hviezdami, prišla herečka Jessica Chastain či Ariana DeBose, ale aj britská hviezda Jodie Comer alebo hviezda z Broadway Audra Macdonald či šéfredaktorka Vogue Anna Wintour. Držiteľka Oscara Lupita Nyong'o sa postarala o rozruch, keď si obliekla model, v ktorom odhalila svoje poprsie. Ďalších hostí si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #kabaret #Jennifer Grey #Tony Awards #Joel Grey

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...