Prezradila sa? Adele je vraj vydatá žena... spôsob, akým to oznámila: Smiech, drinky a otázka, ktorej sa nedalo odolať

Svoje súkromie si vždy strážila lepšie ako agent 007, alebo skrátka len o ňom nehovorila pred médiami. Nedávno však Adele vyvolala dohady o svojom súkromí opäť.

24.11.2023 01:00
Mavericks Warriors Basketball Foto: ,
Speváčka Adele a jej partner Rich Paul na zábere z mája 2022.
debata

Viacero svetových médií upozornilo na to, že britská hviezda a niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy pred pár dňami potvrdila, že je z nej opäť vydatá žena. Malo sa tak stať počas zábavnej šou komika Alana Carra, na ktorej sa 35-ročná star objavila v publiku.

Adele a jej partner Rich Paul Čítajte viac Vidieť Adele s čiernymi vlasmi a zomrieť... fanúšikom sa splnil sen. Britská hviezda prekvapila, takto sa ukázala vo Vegas

Na otázku hlavnej hviezdy večera, Carra, ktorý sa opýtal, či sa niekto v poslednom obdovbí oženil alebo vydal, sa vraj prihlásili dvaja ľudia v hľadisku. Jedným z nich mala byť práve slávna speváčka, ktorá je s Carrom dobrá kamarátka. Dvojica dokonca spolu kedysi bývala. „Ja som sa,“ zakričala Adele v spoločnosti kamarátky, napísal Daily Mail s odvolaním sa na očitých svedkov.

Nielen vzťah, ale dokonca manželstvo -...
Herečka Nicole Kidman a hudobník Lenny Kravitz...
+34Slovenská modelka Andrea Verešová a hokejista...

„Adele sedela hneď za mnou s kamarátkou a skvelo sa bavila. Jej ochranka prišla len preto, aby jej priniesla občerstvenie. Bolo jej jedno, či ľudia vedia, že tam je,“ komentovala pre Daily Mail jedna z návštevníčok zábavného programu.

zväčšiť Speváčka Adele a jej partner Rich Paul na... Foto: SITA/AP, Mark J. Terrill
Adele a jej partner Rich Paul Speváčka Adele a jej partner Rich Paul na zábere z mája 2023 v Los Angeles.

Žiadne ďalšie vyjadrenia o tom, či je Adele vydatá dáma, však už neprišli. Ak by to bola pravda, vyvoleným intepretky hitu Hello sa stal športový agent Rich Paul, s ktorým tvorí pár niekoľko rokov. Ešte v októbri Paul na otázku amerických médií o ich statuse a svadbe reagoval so slovami, že „obaja sa nachádzame na veľmi dobrom mieste“.

Adele v minulosti už viackrát odhalila tajomstvo zo svojho súkromia, ktoré nebolo verejne známe. Takto napríklad pri ďakovačke na Grammy prezradila, že jej (dnes už ex-manžel) Simon Konecki sa stal jej manželom. V tom čase si verejnosť myslela, že pár nežije v oficiálnom zväzku. Rovnako sa cez médiá dozvedeli fanúšikovia meno jej syna, ktorého má s Koneckim. Chlapec dostal meno Angelo, no niekoľko mesiacov po jeho príchode na svet (tiež utajenom) verejnosť chlapcovo meno nepoznala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Adele #tajomstvo #Rich Paul

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...