Bez jej slávneho hitu by ani neboli Vianoce! Teraz má Mariah Carey aj svoju vianočnú Barbie. Koľko stojí?

K vianočnej atmosfére tento rok pridala slávna hviezda aj čosi navyše - vlastnú vianočnú Barbie.

25.11.2023 00:00
carey Foto:
Mariah Barbie - podľa speváčky Mariah Careyovej.
debata

„All I Want For Christmas is You“ je jednou z najhranejších vianočných piesní na oboch stranách Atlantiku. Pieseň vyšla v roku 1994 ako EP nahrávka a Mariah Carey sa tak už dlhé roky stará o dobrú náladu počas Vianoc.

„V našej rodine to bolo zložité. Vždy som túžila prežívať počas Vianoc príjemné chvíle, ale niekto to vždy doslova zruinoval. Preto som si už dávno sľúbila, že Vianoce budeme mať každý rok úžasné,“ opísala viac razy v minulosti.

Mariah Carey Čítajte viac Mariah Carey si ako dieťa Vianoce neužila! Vždy ich niekto z rodiny zruinoval

K vianočnej atmosfére tento rok pridala slávna hviezda aj čosi navyše – vlastnú vianočnú Barbie. Na trh tak prichádza pred sviatkami „Mariah Barbie“, ktorá sa dá kúpiť za 75 dolárov.

Plastová figúrka má na sebe verziu elegantných trblietavých červených šiat, ktoré mala Mariah Carey vo svojom aktualizovanom videu k skladbe „All I Want for Christmas is You“ a je dodávaná s mikrofónom a nadrozmerným oslnivým prsteňom s motýľom. „Mať svoju vlastnú Barbie je snom, ktorý sa mi splní raz za život. Keby som sa mohla vrátiť a povedať tomu malému dievčatku, ktorým som bola, že jedného dňa vyrobia Barbie podľa mojej podoby, myslím si, že by odpadlo,“ uviedla vo vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...