Strávili spolu večer v Singapure, kde Kate chýbala. Známa herečka teraz prehovorila o princovi Williamovi, jej slová by túžil počuť každý muž

Na nedávnom vyhlásení cien Eartshot Prize Awards síce chýbala po boku princa Williama jeho manželka Kate, ale spoločnosť mu robilo viacero známych osobností a finalistov. Jedna z nich sa nedávno podelila o svoje dojmy z búduceho britského kráľa.

24.11.2023 13:00
debata (5)
Britský princ William (druhá sprava) s herečkou... Foto: SITA/AP, Vincent Thian
Singapore Prince William Britský princ William (druhá sprava) s herečkou Cate Blanchettovou (vpravo), Hannah Waddinghamovou a hercom Sterlingom K. Brownom.

Herečka Hannah Waddingham, ktorú aj slovenskí diváci možno poznajú z projektu Ted Lasso, sa v rozhovore pre Parade Magazine vyjadrila na adresu princa Williama mimoriadne lichotivými slovami. „Je to celkom výnimočný muž,“ komentovala vysoká blondínka, ktorá podujatím sprevádzala spoločne s hercom Sterlingom K. Brownom.

Britský princ William Čítajte viac Pre princa Williama skutočne dôležitý večer, ale Kate chýbala... Smútok však nečakajte, sprievod mu robila oscarová ikona a slávna kráska

V spoločnosti princa Williama strávila herečka časť večera a pre médiá neskôr uviedla, že jeho prítomnosť priamo v Singapure je dôkazom, že „je zapálený celým srdcom a naozaj mu na tom záleží“.

„Tento muž je zanietený pre životné prostredie a bola som naozaj hrdá, že som tam mohla byť,“ uviedla sympatická herečka, ktorá tiež prezradila, že princovi veľmi záležalo na všetkých zúčastnených a staral sa o to, aby finalisti a laureáti cien mali všetko, čo potrebovali. Na adresu princa tiež Hannah Wddingham poznamenala, že je „úžasný džentlmen“.

Britský princ William a austrálska herečka Cate...
Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie...
+9Hongkongský herec Donnie Yen a jeho manželka...

Podujatie v Singapure tiež osobne podporila herečka Cate Blanchett či Robert Irwin. Po návrate do Británie čakali princa Williama a jeho manželku ďalšie pracovné povinnosti. Tento týždeň sa k nim pridala oficiálna návšteva juhokórejského prezidenta s manželkou, ktorého hostil kráľ Karol III. Jeho syn William a Kate sa na štátnom bankete a uvítaní zúčastnili tiež a strhli na seba veľa pozornosti. Viac v galérii.

Princezná Kate z Walesu a princ William z...
Princ William s manželkou, princeznou Kate na...
+13Princ William a jeho manželka, princezná Kate v...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #chvála #džentlmen #Earthshot Prize Awards #Hannah Waddingham

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...