Pre princa Williama skutočne dôležitý večer, ale Kate chýbala... Smútok však nečakajte, sprievod mu robila oscarová ikona a slávna kráska

Keď v minule zavítali do Bostonu na vyhlásenie enviromentálnych cien Earthshot Prize Awards, bola absolútnou hvezdou večera. Tento rok však princezná Kate slávnostný ceremoniál vynechala. Jej manžel dostal každopádne hviezdne garde.

08.11.2023 07:00
debata
Britský princ William a austrálska herečka Cate... Foto: SITA/AP, Vincent Thian
Britský princ William a austrálska herečka Cate Blanchett Britský princ William a austrálska herečka Cate Blanchett spoločne na červenom koberci the Earthshot Prize Awards.

Britský princ William, ktorý na odovzdávanie cien odcestoval do Singapuru, sa pred objektívy postavil v utorok večer vo výnikajúcej nálade. A neprekážalo ani to, že po jebo boku chýba pôvabná manželka. Organizátori totiž prilákali na podujatie niekoľko hviezd umeleckého sveta. Dokonca dvojnásobnú držiteľku Oscara.

Britská princezná Kate Čítajte viac Oteckovia zostali šokovaní, že si našla čas a prišla... Mala som si vziať moje pruhované pančušky, smiala sa princezná Kate

Herečka Cate Blanchett, austrálska rodáčka sa pridala k zástupcovi britskej monarchie, aby spoločne zapózovali fotografom. K elegantnej a očarujúco vyzerajúcej blondínke v nohavicovom kostýme s brokátovým vzorom sa potom následne pridala aj britská herečka Hannah Waddingham (diváci ju poznajú z hitu Ted Lasso) a americký herec Sterling K. Brown.

Britský princ William a austrálska herečka Cate...
Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie...
+9Hongkongský herec Donnie Yen a jeho manželka...

Kvarteto v dobrej nálade a s úsmevmi na perách absolvovalo povinné fotenie, aby sa následne vybrali na slávnostný večer. Tam už bolo jasné, že princ William má najbližšie ku svojej krajanke. So sošnou Waddinghamovou sa v živej a veselej konverzácii vybrali rozdávať ceny.

Britský princ William (druhá sprava) s herečkou... Foto: SITA/AP, Vincent Thian
Singapore Prince William Britský princ William (druhá sprava) s herečkou Cate Blanchettovou (vpravo), Hannah Waddinghamovou a hercom Sterlingom K. Brownom.

Prítomnosť princa Williama, ale aj jeho aktivity v súvislosti s enviromentálnymi projektmi ocenil aj Robert Irwin, známy aktivista a ochranár, ktorý počas singapurského slávnostného večera odovzdal jednu z piatich cien.

Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka, španielska kráľovná Letizia a dánska kráľovná Margrethe (vpravo) Čítajte viac Ako Popoluška... kráľovná Letizia vyrazila v Dánsku dych romantickou róbou. Ale pozrite sa ešte lepšie - čo nosí na hlave, je skutočný poklad

„Povedal by som, že je naozaj priekopníkom nového prístupu. Otázky životného prostredia robí mainstreamom a ukazuje nám nielen problémy, ktorým čelí svet, ale predovšetkým pozitívnu zmenu, ku ktorej dochádza. A aj nádej, ktorú máme do budúcnosti,“ citoval Irwina, ktorý takto hovoril o budúcom britskom kráľovi, portál HelloMagazine.com.

Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie... Foto: SITA/AP, Vincent Thian
Robert Irwin a jeho partnerka Rorie Buckey Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie Buckey na vyhlásení cien Earthshot Prize Awards v Singapure.

Medzi hosťami sa tiež objavil hongkonský herec Donnie Yen či juhoafrická herečka Nomzano Mbatha. Princezná Kate zostala v rodnej Británii kvôli deťom, konkrétne princovi Georgovi a jeho dôležitým povinnostiam (akým, čítajte tu).

Chcete vedieť, ako očarujúco vyzerala princezná Kate minulý rok na cenách Earthshot Prize Awards v Bostone? Mala šaty z požičovne. Viac na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Cate Blanchett #singapur #princezná Kate #Earthshot Prize Awards #Hannah Waddingham

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...