Vdova po legendárnom Karlovi Svobodovi vzala ich syna na 'slávikov': Roky sa médií stránil, dnes je z 18-ročného Jakuba veľký fešák

Médií sa stránil a jeho známa mama nezdieľala posledné roky ani ich spoločné fotografie. Rešpektovala prianie svojho syna. O to väčšie prekvapenie vyvolal ich piatkový príchod na ceny Český slávik.

26.11.2023 12:00
debata (1)
Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub... Foto: Profimedia
Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub Svoboda Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub Svoboda na galavečere Český slávik.

Vendula Pizingerová, kedysi Svobodová, ktorá bola v minulosti manželkou legendárneho skladateľa Karla Svobodu, vzala na slávnostný piatkový večer svojho staršieho syna Jakuba. Osemnásťročný fešák je potomkom jej vzťahu so Svobodom, ktorý sa rozlúčil so svetom tragicky. Spáchal samovraždu. Jakub mal vtedy len dva roky.

824135812 Čítajte viac Dara Rolins s miliónmi vo výstrihu, zaľúbená Vondráčková, odvážna Janda a Richard Krajčo? Bez rukávov ale s kabelkou... to je móda Českého slávika

„Cestu osudu nemá Kubo jednoduchú. Veľmi by som si priala, aby bol v živote šťastný a nebál sa ho prežiť naplno,“ napísala ešte koncom mája tohto roka Pizingerová na sociálnej sieti. Urobila tak pri príležitosti dovŕšenia plnoletosti svojho syna. Jakub Svoboda oslávil 18. narodeniny.

Slovenská speváčka Dara Rolins v kreácii od...
Moderátorka Tereza Pergnerová.
+14Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na...

Ani vtedy nezdieľala žiadnu aktuálnu fotografiu, no na piatkových slávikoch sa verejnosť aj médiá dočkali omnoho väčšieho prekvapenia. Jakub robil garde svojej sympatickej mame, ktorá sa roky angažuje v charitatívnych projektoch. Vendula Pizingerová pôsobila nadmieru šťastne, že sa mohla v spoločnosti ukázať práve s dospelým synom. Okrem neho je aj mamou bezmála trojročného Josefa, ktorého má s tretím manželom Josefom Pizingerom.

zväčšiť Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub... Foto: Profimedia
Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub Svoboda Vendula Pizingerová a jej prvorodený syn Jakub Svoboda na galavečere Český slávik.

Po tragickej smrti Karla Svobodu v roku 2007 bola blondínka vydatá aj za Patrika Auša. Ich manželstvo trvalo od roku 2009 do 2012.

Pozrite si tiež
Keď som napísala o tom, čo ma trápi, ženy si vydýchli, vraví Ema Mullerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Český slávik #Karel Svoboda #Vendula Pizingerová Svobodová

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...