Dara Rolins s miliónmi vo výstrihu, zaľúbená Vondráčková, odvážna Janda a Richard Krajčo? Bez rukávov ale s kabelkou... to je móda Českého slávika

Elita českej hudobnej scény, aj s vybranými slovenskými posilami sa stretla na piatkovom vyhlásení hudobných cien Český slávik. Ktoré dámy či páni zaujali, zažiarili alebo prekvapili?

25.11.2023 08:31
debata (6)
Slovenská speváčka Dara Rolins na cenách Český... Foto: Profimedia
Dara Rolins Slovenská speváčka Dara Rolins na cenách Český slavík 2023 ozdobená luxusnými šperkmi.

Na červenom koberci sa objavilo množstvo známych tvárí, pozornosť upútali nielen spoločenské modely ako róby či večerné nohavicové kostýmy, ale aj luxusné šperky. Za milióny boli klenoty, ktoré na večer zapožičali herečke Tatiane Dykovej (stavila na model minituby s výraznou farebnosťou) alebo ktorý v dekolte cyklámenovej nohavicovej kreácie predvádzala Slovenka Dara Rolins.

Dara Rolins Čítajte viac Moment, na aký nezabudne: Dara Rolins zažiarila v Paríži po boku megahviezd. A v zákulisí... Aha, veď to je oscarová kráľovná len v župane

Bratislavská rodáčka nezaprela svoj štýl a osobitosť, keď si narozdiel od väčšiny žien v róbach vybrala na večer práve nohavicový kostým od Borisa Hanečku. Doplnila ho trblietavými lodičkami Fendi, ale najväčšiu pozornosť strhávali na seba smaragdy a brilianty na jej krku či na rukách. A tiež účes, ktorým tak trochu spravila návrat v čase a pripomenula si sladké osemdesiate.

Slovenská speváčka Dara Rolins v kreácii od...
Moderátorka Tereza Pergnerová.
+14Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na...

Prehliadnuť nebolo možné ani Moniku Bagárovú, speváčku a porotkyňu Superstar, ktorá si obliekla honosný model zlatých šiat v midi dĺžke so semitransparentným základom a strapcami. Zatiaľ čo dámy ako Gabriela Partyšová či Inna Puhajková stavili na elegantný a luxusne pôsobiaci minimalizmus a jednoduché línie šiat (jedna s odhaleným ramenom, druhá zase s rozparkom), objavili sa aj osobnosti hudby, ktoré poňali večer extravagantnejšie.

Speváčka Monika Bagárová na vyhlásení cien... Foto: Profimedia
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová na vyhlásení cien Český slavík 2023.

Jednou z nich bola aj slovenská dizajnérka a influencerka Vanda Janda. Prišla v čipkovanej transparentnej sukni, ktorú doplnil krátky kardiganový kabátik nad pupok, čierna luxusná podprsenka a ružové boa z peria.

Stardance XII Čítajte viac O toto ste prišli, bratia Česi: Rošková ako kráska v červenej ozdobila tanečnú šou. Nebola jediná - aha, Krajčo si trúfol na...

Výraznej pozornosti fotografov sa však dostalo aj spevákovi a hercovi Richardovi Krajčovi. K manželke Karin v čiernej večernej kreácii sa totiž obliekol do výraznej kombinácie svetlomodrých nohavíc a topu bez rukávov. A všetko doplnil metalickou kabelkou, s ktorou pózoval na červenom koberci.

Spevák Richard Krajčo a jeho manželka Karin... Foto: Profimedia
Richard Krajčo a jeho manželka Karin Babinská Spevák Richard Krajčo a jeho manželka Karin Babinská boli neprehliadnuteľní.

Z párov, ktoré si večer užili spolu, okrem Krajčovcov nik neprehliadol ani zamilovanú Luciu Vondráčkovú. Speváčka dorazila aj so zápasníkom Zdenkom Polívkom a takmer celý večer sa od neho neodtrhla. Medzi pozvanými dámami zaujala aj Marie Rottrová a, samozrejme, víťazka večera Ewa Farna. Čo si obliekla na seba? Pozrite sa v galérii vyššie.

Katarína Benzová Čítajte viac Slovenská fotografka Benzová sa súdi s Guns N'Roses, okrem autorských práv rieši aj sexuálne obťažovanie. O znásilnení hovorí žaloba inej ženy

Zlatými slávikmi sú Ewa Farna, Marek Ztracený a skupina Kabát. O víťazoch a ocenených ankety Český slávik sa viac dozviete v rubrike Kultúra.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Monika Bagárová #Richard Krajčo #Ewa Farna #Lucie Vondráčková #Dara Rolins #Český slávik

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...