S Oscarom na poličke je za hviezdu zvyčajne ona, ale poznáte fešného manžela? Sú spolu 22 rokov, pre lásku k nej obetoval aj...

S plejádou rozmanitých úloh a fascinujúcimi hereckými výkonmi je hviezdou na červenom koberci celkom právom. Herečka Olivia Colman však nedávno svetu "predviedla" aj muža jej života.

04.12.2023 01:00
Britain Wonka Premiere Foto: ,
Olivia Colman na premiére filmu Wonka v Londýne.
debata

Teda, aby sme boli presnejší – britská herečka a držiteľka Oscara sa na nedávnej premiére filmu Wonka v Londýne objavila po dlhšom čase v spoločnosti sympatického a príťažlivého manžela Eda Sinclaira. Ten nie je filmovému svetu neznámy. Je totiž jeho súčasťou. Nie vždy to však tak bolo.

Rowan Atkinson koláž Čítajte viac Slávny Mr. Bean doma 'schováva' výrazne mladšiu ženu, seriálovú princeznú Kate! Kvôli tejto brunetke opustil 20-ročné manželstvo

Dvojica sa stretla už počas štúdia na univerzite, pričom Sinclair študoval právo. Nevedno, či to bola láska k Olivii alebo fascinácia svetom hereckého umenia, alebo oboje – štúdium však zanechal a preorientoval sa na prácu vo filme, je producentom aj scenáristom a aktuálne produkuje najnovší manželkin projekt – film Wicked Little Letters.

Rowan Atkinson na premiére filmu  Wonka v...
Jim Carter, Sally Hawkins, Rowan Atkinson,...
+8Olivia Colman na premiére filmu  Wonka v Londýne.

Partneri, ktorí aj po toľkých rokoch spolu pôsobia ako skutočne idylický pár, sa vzali v roku 2001 a majú spolu tri deti. „Je mojím najlepším priateľom. Nič z toho by som nedokázala bez toho, aby mi povedal: ‚Choď do toho, budeme v pohode‘,“ uviedla pred časom Olivia Colman pre britský Vogue.

Ed Sinclair a Olivia Colman na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Wonka Premiere Ed Sinclair a Olivia Colman na premiére filmu Wonka v Londýne.

Štyridsaťdeväťročná herečka a jej manžel uviedli očakávaný film Wonka na veľkolepej premiére, kde sa hviezdy striedali pred vyzdobeným vianočným stromčekom a veľkou napodobeninou čokolád od Willyho Wonku. Vo filme sa v hlavnej úlohe predstavuje herec Timothee Chalamet. V snímke si zahrali aj Hugh Grant, Rowan Atkinson či Hugh Grant. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #rodina #manžel #Olivia Colman #Wonka

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...