Slávny Mr. Bean doma 'schováva' výrazne mladšiu ženu, seriálovú princeznú Kate! Kvôli tejto brunetke opustil 20-ročné manželstvo

Na červenom koberci premiéry filmu Wonka po boku Rowana Atkinsona (68) jeho partnerka nestála. Oficiálne podujatia 43-ročná hnedovláska nevyhľadáva, pred objektívmi sa nepredvádza. Ste zvedaví, ako vyzerá?

30.11.2023 00:00
debata (8)

Na červenom koberci slávnostnej premiéry filmu Wonka v Londýne sa ukázali aj slávni herci Rowan Atkinson (68) a Hugh Grant (63). Zatiaľ, čo Granta sprevádzala jeho očarujúca manželka, slávny Mr. Bean si musel pred objektívmi vystačiť sám. Jeho partnerka, herečka Louise Ford (43), sa s ním pred objektívmi oficiálnych podujatí neukazuje. Aký je ich príbeh lásky?

zväčšiť Rowan Atkinson a jeho partnerka, herečka Louise... Foto: Profimedia
Louise Ford Rowan Atkinson a jeho partnerka, herečka Louise Ford.

Rowan Atkinson (68) je „britským pokladom“, jeho úlohy Mr. Beana či Johnnyho Englisha z neho urobili milionára. Herec dlhé roky žil v manželstve s niekdajšou maskérkou Sunetrou Sastryovou, s ktorou majú dve deti – 30-ročného Bena a 28-ročnú Lily. Pár sa prvýkrát stretol koncom 80. rokov, keď Sunetra pracovala ako maskérka pre televíziu BBC. Zosobášili sa v New Yorku v roku 1990.

Rowan Atkinson na premiére filmu  Wonka v...
Jim Carter, Sally Hawkins, Rowan Atkinson,...
+8Olivia Colman na premiére filmu  Wonka v Londýne.

Do života neprehliadnuteľného herca v roku 2013 vstúpila iná, oveľa mladšia žena. S komediálnou herečkou Louise Fordovou sa Atkinson zoznámil na divadelných doskách v hre „Quartermaine's Ter­ms“. Napriek značnému vekovému rozdielu iskry preskočili a sympatická hnedovláska, ktorá sa v Británii preslávila vďaka komediálnej sérii The Windsors, v ktorej hrala princeznú Kate, si získala jeho srdce v čase, kedy bol ženatý. V roku 2016 sa presťahovala do jeho domu a v roku 2017 sa dvojica stala rodičmi spoločného potomka, dcérky menom Isla. Napriek tomu, že ako pár spolu žijú vyše 10 rokov, svadbu si zatiaľ nevystrojili.

zväčšiť Partnerka herca Rowana Atkinsona, Louise Ford,... Foto: Profimedia
atkinson Partnerka herca Rowana Atkinsona, Louise Ford, s ich dcérou Islou na archívnej snímke.

S prvou manželkou sa Arkinson rozviedol v roku 2015, súd ich manželstvo ukončil za rekordných 65 sekúnd. Pred manželstvom so Sastryovou boli Atkinsonovými partnerkami herečky Miranda Richardson (65) či Leslie Ash (63).

zväčšiť Rowan Atkinson a jeho bývalá manželka Sunetra... Foto: Profimedia
Rowan Atkinson Rowan Atkinson a jeho bývalá manželka Sunetra Sastry na zábere z roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Rowan Atkinson

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...