Fotografia na vianočné pozdravy Williama a Kate nie je vianočná ani trochu. Nevadí! Už na ňu zareagovali milióny ľudí

Kráľovskí fanúšikovia na tento moment s napätím čakajú každý rok pred Vianocami! Princ William a jeho rodina zverejnili fotografiu, ktorá sa objaví na ich vianočných pozdravoch.

10.12.2023 19:47
william, kate Foto: ,
Fotografia princa Williama s rodinou určená na vianočné pozdravy pre rok 2023.
debata (2)

Nový rodinný portrét bol odfotený vo Windsore začiatkom tohto roka, ako píše magazín People. Rodinu pred objektívom zachytil fotograf Josh Shinner a zobrazuje princa Williama, princeznú Kate a ich tri deti: 10-ročného princa Georgea, 8-ročnú princeznú Charlotte a 5-ročného princa Louisa. Princezná Charlotte sedí v koženom kresle obklopená svojimi bratmi a rodičmi. Všetci členovia 5-člennej rodiny majú na sebe biele košele a nohavice.

Princezná Kate s deťmi, princeznou Charlotte,...
Princezná Kate na podujatí  Together At...
+16Princezná Kate s deťmi, princeznou Charlotte,...

„Naša rodinná vianočná pohľadnica pre rok 2023,“ napísali princ a princezná z Walesu na svojom Instagrame. Za pár hodín od zverejnenia záberu na príspevok pozitívne reagovali vyše 2 milióny ľudí.

kate Čítajte viac Na tieto zábery sme čakali celý rok! Pohľad na kráľovských drobcov stojí za to. A čo ešte ich mama, sviatočná Kate

Kráľovská rodina záberom Britov milo prekvapila. Ako píšu britské médiá, sympatické je, že sa pri pózovaní „držali pri zemi“ a záberom odkazujú na rodinnú súdržnosť, fotografiou opäť dokázali, že monarchia dostáva čoraz ľudskejšiu tvár. William a Kate neformálne fotografie používajú na vianočné pozdravy každý rok, táto je predsa len výnimočná, už len tým, že je čierno-biela.

Záber rodina zverejnila len niekoľko hodín po sledovanom vystúpení vo Westminsterskom opátstve, kde sa všetci jej členovia zúčastnili podujatia s názvom Royal Carrols: Together at Christmas. Záznam z večera odvysiela televízia ITV na Štedrý deň a už tradične patrí k britským Vianociam.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...