Ženy ho najprv zbožňovali, keď prehovoril, mnohé aj neznášali... Našiel však jednu, ktorá pri ňom stojí verne. Kto je láska frfľoša Hugha Granta?

Patrí medzi najväčšie hviezdy romantických filmov 90-tych rokov minulého storočia a hoci jeho kariéra nešla dolu vodou ani vekom, s jeho povesťou je to už trochu horšie.

11.12.2023 17:55
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet... Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet Eberstein.
debata

Britský herec Hugh Grant sa v posledných rokoch viacnásobne ocitol v hľadáčiku médiu a stal sa vďačným objektom komentárov či pobúrených hodnotení aj na sociálnych sieťach. Dôvodom má byť správanie 63-ročného herca, ktorého mnohí označujú za poriadne ufrflanú a nepríjemnú hviezdu.

95th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Najhoršie oscarové interview? Bavil si sa? Takmer... odvetil Hugh Grant slávnej kráske, prevrátil očami a zmizol

Celkom naposledy zarezonoval v médiách moment, keď Grant odpovedal na otázky Ashley Grahamovej na červenom koberci na Oscaroch a jeho odpovede, veľmi suché a strohé, vyhodnotili mnohí ako drzé, ba priam až neúctivé voči modelke a moderátorke. Grant má však na konte aj niekoľko incidentov z minulosti. Napríklad svoje ex-kolegyňu Drew Barrymoreovú vraj na pľaci rozplakal.

Herečka Kristen Stewart nechýbala na prehliadke...
Charlotte Casiraghi na prehliadke Chanel v...
+16Herečka Tilda Swinton na módnej prehliadke...

„Áno, rozplakal som ju a pravdepodobne ma neznáša,“ vyhlásil v talk-šou Grahama Nortona pred časom. V rovnakom programe sa však vyjadril aj na adresu iných kolegýň. Emmu Thompsonovú vychválil mnohými prívlastkami, aby vzápätí dodal, že „nie je ale veľmi príčetná“ alebo si robil žarty z dlhočizných emailov Renee Zellwegerovej. Hoci s britským humorom, mnohé jeho slová si diváci vysvetlili ako sexistické alebo úrážlivé.

Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet... Foto: Profimedia
Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet Eberstein Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet Eberstein prichádzajú na slávnostný banket na počesť štátnej návštevy kráľa Karola III. a kráľovnej Camilly do Paríža.

Azda najnegatívnejšie sa však o hercovi vyjadril moderátor Jon Stewart. „Bol to ten najväčší tŕn v päte, aký sme tu mali,“ vyhlásil o britskom hrdinovi romantických filmov ako Notting Hill či Štyri svadby a jeden pohreb.

Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein Čítajte viac Chcete filmovú hviezdu, dostanete ufrflaného Hugha Granta... ale zamilujete si ho, vraví slávna herečka

Grant však (asi aj napriek svojej neľahkej povahe) našiel ženu svojho života a podľa energie, ktorá z dvojice srší na spoločných záberoch, je jasné jedno: Táto dáma Hugha skutočne miluje a on ju tiež. Reč je o Anne Ebersteinovej, rodáčke zo Švédska, s ktorou majú dnes už tri deti.

Prvýkrát dvojicu zachytili v roku 2012, keď sa im narodil aj prvý syn John Mungo. O tri roky neskôr sa dvojici narodila dcérka a ďalšie tri ešte jeden syn. Anna síce vyrastala vo Švédsku, ale dlhé roky už žije v Londýne. Vyštudovala ekonómiu na univerzite v Uppsale vo Švédsku a študovala aj na Lincoln Memorial University v Tennessee.

zväčšiť Manželia Anna Elisabet Eberstein a  Hugh Grant... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Wonka Premiere Manželia Anna Elisabet Eberstein a Hugh Grant na premiére filmu Wonka v Londýne.

Neskôr pracovala ako televízna producentka na voľnej nohe, ale realizovala sa napríklad aj ako podnikateľka s detskou módou. V roku 2014 založila spoločnosť Ace & Me na výrobu detských ponožiek. Dvojica sa spoločne objavuje na množstvo spoločenských podujatí. Len pred pár mesiacmi spoločne vyrazili na slávnostný banket v Elyzejskom paláci, keď francúzsky prezident Emmanuel Macron hostil britského kráľa Karola III. a jeho manželku Camillu.

Oprah Winfrey a režisér Steven Spielberg Čítajte viac Jedna z najmocnejších žien Ameriky, ale na ÁNO od Spielberga čakala roky: Čo zmenilo názor slávneho režiséra?

Minulý týždeň sa manželia objavili aj na prehliadke módneho domu Chanel v britskom Manchesteri. Po boku mnohých ďalších celebrít sa spokojne usmievali a vyzerali, že si prezentáciu kolekcie Chanel Metiers d'Art naozaj užívali. Viac si pozrite v galérii.

Pozrite si tiež
Aká bola módna šou Fera Mikloška? Pozrite sa s nami
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželka #Hugh Grant #Chanel #Anna Eberstein

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...