Milá, usmiata, neškodná? Nenechajte sa pomýliť, skutočná princezná Kate je... áno, prekvapí. A jej vzťah so svokrom Karolom III. tiež

Hoci je "len" manželkou, rola princeznej Kate v britskej kráľovskej monarchii je veľmi často diskutovaná. Aj najnovšie sa jej venuje americký magazín People, ktorý cituje viaceré zdroje.

29.12.2023 00:00
Britain Princezná Kate z Walesu na zábere z... Foto: ,
Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
debata (3)

Okrem tých nemenovaných sa veľa výpovedí v novom vydaní časopisu PEOPLE objavuje aj z úst kráľovského autora, spisovateľa Valentina Lowa, ktorý sa venuje tvorbe kráľovských biografií a sleduje dianie na kráľovskom dvore.

832240154 Čítajte viac Minulý rok stačili náušnice za necelých 100 eur, lebo boli od Williama. A teraz? Princezná Kate si vzala klenot, ktorý vyslal odkaz do neba

Práve on si myslí, že Kate Middletonová, neskôr vojvodkyňa z Cambrigde a princezná z Walesu je „tajnou zbraňou“ britskej monarchie. „Veľa ľudí si myslí, že pre kráľovskú rodinu je skutočne cenným prínosom. Každý, kto s ňou pracoval, zažil ten neuveriteľný profesionalizmus, s akým pristupuje k veciam,“ komentoval pre People Low.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Podľa neho sa tiež mnohí v 41-ročnej mame troch detí mýlia, ak si myslia, že je neškodná. „Má taký verejný obraz, že je milá a usmievavá a dovolím si povedať, že podľa mnohých neškodná. Ale v skutočnosti je silná, odhodlaná a pripravená bojovať za to, čo chce a čo považuje za správne,“ komentoval autor viacerých publikácií o britskej kráľovskej rodine.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Ani mama Kate nemala šancu, princ Louis strhol na seba pozornosť počas vianočnej omše. Šibalský úsmev a za ručičky sa viedol s...

Podľa Simona Lewisa, spolumoderátora podcastu When It Hits the Fan, je zjavné, že princezná Kate je vnímaná „ako veľmi dôležitý hráč v tíme Windsor“. Tmavovláske, ktorá v januári oslávi 42. narodeniny, pripisujú tiež zásluhu na tom, že sa princ William zblížil s otcom – dnes kráľom Karolom III.

zväčšiť Záber z dokumentu BBC, ktorý ukazuje srdečný... Foto: Profimedia
832548106 Záber z dokumentu BBC, ktorý ukazuje srdečný vzťah medzi kráľom Karolom III. a jeho nevestou - princeznou Kate. Vľavo stojí princ William.

Ich vzťahy boli totiž kedysi napäté a mala to byť práve Kate Middletonová, kto priviedol Williama späť k otcovi. „Je jasné, že ona a kráľ sú si blízki a v niektorých ohľadoch má bližšie dokonca ku kráľovi ako ku Williamovi,“ citoval portál People.com nemenovaný zdroj.

Iba nedávno sa objavilo na verejnosti aj video BBC, na ktorom vidieť, ako sa kráľ Karol III. zdraví so svojím synom, jeho manželkou a deťmi. Mnohých prekvapilo, s akou srdečnosťou sa britský kráľ správal k svojim vnúčatám aj neveste. To je vraj tiež znak toho, že Kate má v rodine veľmi dôležité postavenie.

Princ George (vľavo), princ Louis a jeho...
Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...
+12Zľava: Princezná Kate, princezná Charlotte,...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rola #sila #princezná Kate #kráľ Karol III.

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...