S rozvodom dlho otáľali, teraz sa k ráznemu kroku odhodlali! Slávny Aquaman bude oficiálne voľný

V januári 2022 svet obletela šokujúca správa o rozchode slávneho páru Jasona Momoa a Lisy Bonetovej. Dvojica ohlásila rozchod po 16-tich spoločných rokoch.

10.01.2024 00:00
Jason Momoa  a Lisa Bonet Foto:
Jason Momoa a Lisa Bonet na archívnej snímke.
debata (1)

Až v týchto dňoch však podala 56-ročná Bonet žiadosť o rozvod, ako uvádza magazín People. Momoa, slávny predstaviteľ Aquamana a Bonet podľa dokumentov žili oddelene dlhšie, ako sa predpokladalo. Svoj rozchod oficiálne oznámili verejnosti v januári 2022, no v predložených dokumentoch Bonet uvádza ako dátum rozchodu 7. október 2020. Dôvodom uvedeným v žiadosti o zrušenie manželstva sú „neprekonateľné rozdiely“.

Jason Momoa  a Lisa Bonet Čítajte viac Dôvod rozpadu 16-ročného vzťahu Jasona Momoa a Lisy Bonetovej? Toto bolo pre ich vzťah katastrofou

Žiadna zo strán nepožaduje výživné a Bonet trvá na spoločnej starostlivosti o deti. Bližšie podrobnosti nie sú známe. Vo svojom spoločnom vyhlásení v januári 2022 však pár už naznačil, že sa rozišli v dobrom. „Láska medzi nami sa rozvíja ďalej tak, ako by chcela zostať nažive. Dávame si navzájom slobodu byť tými, ktorými sa učíme byť,“ uviedli v roku 2022 vo vyhlásení na Instagrame.

momoa Čítajte viac Nádherná Mexičanka má byť novou láskou Aquamana - Jasona Momoa! Fakt vás očarí

Jason Momoa (44) a Lisa Bonet (56) sa zoznámili v roku 2005 cez spoločných priateľov v jazzovom klube, preskočili medzi nimi iskry a zamilovali sa do seba. „Áno“ si povedali v októbri 2017. Majú spolu dve dcéry, 16-ročnú Lolu a 15-ročnú Nakoa-Wolf.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Momoa #Lisa Bonet

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...