Rozchod je niekedy jediná správna cesta, hovorí Hatalová. Šťastie v láske kedysi nemala, dnes o tom hovorí v...

Speváčka Natália Hatalová sa vrátila do minulosti a otvorila sa v prípade vlastného súkromia a vzťahových skúseností.

22.01.2024 00:00
Natália Hatalová Foto:
Speváčka Natália Hatalová na premiére filmu Ako prežiť svojho muža.
debata

Urobila tak v novej pesničke Domino, ktorá hovorí o rozpade partnerského vzťahu. Ak by však fanúšikovia očakávali srdcervúcu baladu, budú sklamaní. Alebo prekvapení. Vznikla totiž veselá tanečná skladba, pretože ako sama Natália vraví, rozchod je niekedy jedinou správnou cestou.

hanychová Čítajte viac Pár mesiacov po rozchode sa Agáta Hanychová vydala. O ruku vraj žiadala najprv ona a meno ženícha... tak to je prekvapenie!

Speváčka takto vyzýva všetky ženy, aby sa ani po zlomovom období nebáli ísť za svojimi snami a víziami. „Čerpám v značnej miere aj z vlastnej skúsenosti. Už desať rokov som síce šťastne zadaná, ale predtým som šťastie v láske veľmi nemala. Uvedomujem si, aké mám šťastie, pretože nie všetci okolo mňa to majú takto. Inšpirácia je všade okolo nás a treba byť len vnímavý. Pesnička však nie je o smutnej a zronenej žene po rozchode, ale naopak – o tej silnej žene, ktorá ide ďalej za všetkými svojimi snami a víziami,“ vysvetlila Hatalová.

Pesnička dostala názov Domino, pretože podľa Natálie práve táto hra dokonale ilustruje to, aké môžu byť vzťahy krehké. „Aj v živote si veľakrát niečo budujeme. Dôveru, hodnoty v sebe, každý vzťah sa buduje na niečom inom. Ale niekedy sa to v priebehu pár chvíľ dokáže zrútiť ako kocky z domina. Následne, keď staviate opäť, už oveľa viac prehodnocujete, ako tie kocky postaviť,“ dodáva Natália, ktorá napísala k piesni text. Skladba má už aj vizuálnu podobu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #pesnička #Natália Hatalová

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...