Martina Schindlerová prekvapuje hudobnou novinkou: Keď sa zamiluješ do zadaného muža...

I keď sa to môže zdať neuveriteľné, Martina Schindlerová (35) odštartovala kariéru speváčky pred dvadsiatimi rokmi.

26.01.2024 00:00
Martina Schindlerová Foto:
Martina Schindlerová v klipe ku skladbe Povedz mi.
debata

Po tvorivej pauze, ktorú si svojho času dopriala, sa vrátila na pódiá zrelšia, vďaka životným skúsenostiam silnejšia, no hlavne s obrovskou chuťou tvoriť.

Po umeleckej stránke ju inšpiruje sám život i osobné skúsenosti. Azda aj preto sa fanúšikovia v jej textoch veľakrát nájdu. Na slovách k novinke Povedz mi si dala pritom obzvlášť záležať. Napriek vážnejšej vzťahovej téme, ktorú sa rozhodla zhudobniť, je výsledok novej pesničky ladený do chytľavého popu, na ktorej spolupracovala so známym hudobníkom a producentom Tomim Popovičom.

"Nevera je chúlostivá téma, preto zasahovali do textu až štyria textári, vrátane mňa. Nevera je stále tabu, aj keď vieme, že sa dotýka mnohých vzťahov. To je dôvod, prečo som aj taký text prijala. Dáva mi to zmysel, keď pomenujeme veci pravým menom a tých, ktorým tento stav nevyhovuje, povzbudíme na ceste k novému začiatku. Život je príliš krátky na to, aby v ňom človek zostal zaseknutý a trápil sa.“

Martina Schindlerová Čítajte viac Schindlerová, Hurajová či Dvončová - nesmrteľný príbeh prilákal do kina známe tváre. A bude aj dvojka...

Martina netají, že práve touto piesňou chce dodať silu tým, ktorí aktuálne tápajú na životnej križovatke a (napríklad aj) kvôli toxickému vzťahu netušia, kam budú smerovať ich ďalšie kroky. "V texte sme vyjadrili postoj, že aj keď sa zamiluješ do zadaného muža, treba ho poslať domov vyriešiť si situáciu, aby mal váš vzťah vôbec perspektívu. Samozrejme, tie role môžu byť postavené aj opačne a určite, že sa to ľahšie hovorí, ako to býva v realite. Je aj také príslovie, že nikdy nesúď človeka, kým nechodíš v jeho topánkach,“ konštatuje Martina Schindlerová a takisto zdôrazňuje fakt, že sa v piesni nesnaží moralizovať, ale skôr zdôrazniť, že výhovorky a sebaklam nás často zbytočne brzdia v ďalšom napredovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Schindlerová

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...