Monarchia nemá náhradu! Kate je v nemocnici len pár dní a už poriadne chýba. Dôkaz, akú veľkú cenu má, ponúka denne aj princ William

Už niekoľko dní sa nachádza v nemocnici a ďalšie tam má plánované. Neprítomnosť princeznej Kate vo verejnom živote a na pracovných stretnutiach či oficiálnych programoch je podľa viacerých citeľná.

29.01.2024 00:00
Britain Royals Christmas Foto: ,
Princezná Kate na archívnom zábere.
debata (1)

Manželka budúceho britského kráľa podstúpila 16. januára nešpecifikovanú operáciu brucha a po tomto zákroku zostala v nemocnici. Ako informoval Kensingtonský palác aj Buckinghamský palác, hospitalizácia je naplánovaná na štrnásť dní.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Časy sa menia! Dôkazom je aj správanie princa Williama v čase, kedy jeho manželka leží v nemocnici

Zároveň informovali o tom, že mama troch detí sa tak skoro nevráti ku svojim pracovným povinnostiam. „Na základe súčasných lekárskych poznatkov je nepravdepodobné, že sa bude môcť vrátiť na verejnosť pred Veľkou nocou,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Odborníčka pre britský denník The Sun vysvetlila, prečo pobyt v nemocnici ešte viac upevňuje postavenie 42-ročnej princeznej z Walesu v kráľovskej rodine. „V tejto chvíli by bolo nemožné, aby niekto iný išiel v jej stopách, pretože nie je nikto, kto by dokázal to, čo ona. Je nenahraditeľná,“ povedala PR expertka Denise Palmer-Davies.

zväčšiť Princ William a princezná Kate z Walesu, ktorá... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Princ William a princezná Kate z Walesu Princ William a princezná Kate z Walesu, ktorá bola oblečená v róbe Safiyya, prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall.

„Kate má tiež túto neuveriteľnú auru – podobne ako jej zosnulá svokra, princezná Diana – ktorú nemožno napodobniť. Kráľ a zosnulá kráľovná si ju vždy veľmi vážili, ale myslím si, že starší členovia to naozaj cítia,“ komentovala PR expertka, ktorá dodala, že "monarchii momentálne chýba najcennejší klenot v korune.“

Princezná Kate  koláž Čítajte viac Pozrite sa do súkromnej nemocnice, kde sa lieči princezná Kate! Poskytuje luxus 5-hviezdičkového hotela

Kráľovská expertka Sarah Hewson, ktorú cituje Gala.de s odvolaním sa na The Sun, si je tiež istá, že Kate je jednou z najobľúbenejších a najfotografova­nejších členov britskej kráľovskej rodiny. „Je to o vplyve, ktorý má. Pretože keď niečo urobí, ľudia aj médiá si to všimnú,“ uviedla. A rovnako si všimnete, ak Kate chýba. Zaobísť sa ešte niekoľko týždňov bez obľúbenej členky britskej monarchie môže byť pre jej členov, ale aj jej vnímanie verejnosťou skúškou. Zdá sa však, že takéto obavy sú momentálne odložené na druhú koľaj. A konieckoncov, aj to vlastne len potvrdzuje výnimočné postavenie princeznej.

Princ William a princezná Kate si užili deň...
Princ William a princezná Kate si užili deň...
+3Princ William a princezná Kate si užili deň...

Svedčí o tom aj fakt, ako sa správa budúci následník trónu, myslia si mnohí. V minulosti by nebolo pravdepodobné, že by sa taký vysoko postavený člen kráľovskej rodiny utiahol do ústrania a sústredil na rodinu. William však urobil presne to. Od manželkinej operácie a hospitalizácie má zrušený všetky oficiálne stretnutia. Ako uvádzajú zdroje, stará sa o tri deti – s čím mu pomáha aj svokra a svokor Carole a Michael Middletonovci. A každý deň vraj navštevuje svoju milovanú polovičku, uviedol iný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #láska #hospitalizácia #postavenie #princezná Kate

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...