Dobré správy, mama ide domov... princeznú Kate prepustili po operácii brucha z nemocnice

Britskú princeznú Kate prepustili lekári z nemocnice po operácii brucha. Podľa médií to v pondelok oznámil jej úrad z Kensingtonského paláca.

29.01.2024 14:25
Britain Princezná Kate z Walesu na zábere z... Foto: ,
Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
debata (2)

Manželka následníka trónu princa Williama sa takmer dva týždne po plánovanom zákroku zotavuje dobre, uviedol úrad.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Monarchia nemá náhradu! Kate je v nemocnici len pár dní a už poriadne chýba. Dôkaz, akú veľkú cenu má, ponúka denne aj princ William

Princezná bola prevezená do rodinného sídla vo Windsore. Podrobnosti o operácii kráľovská rodina nezverejnila. Hoci kráľovská rodina nekomunikuje detaily hospitalizácie manželky budúceho britského kráľa, zdroje z paláca hovoria, že všetci sú šťastní, že sa Kate vracia domov. „Deti sa jej nevedia dočkať a vydýchol si aj William. Je rád, že bude mať manželku znovu doma. Môže jej tak venovať viac času,“ uviedol zdroj.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Princezná však bude potrebovať niekoľko mesiacov na úplnú rekonvalescenciu, píšu britské médiá. Očakáva sa, že sa k svojim povinnostiam spojeným s funkciou vráti najskôr v apríli po Veľkej noci.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate Princ William a jeho manželka Kate na minuloročných cenách BAFTA. Tento rok ich budú musieť vynechať.

V rovnakej nemocnici London Clinic je v súčasnosti hospitalizovaný tiež kráľ Karol III. Sedemdesiatpäťročný monarcha v piatok podstúpil zákrok kvôli nezhubnému zničeniu prostaty a po operácii sa mu podľa médií darí dobre.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Časy sa menia! Dôkazom je aj správanie princa Williama v čase, kedy jeho manželka leží v nemocnici

Karolovi, ktorý nastúpil na trón pred 16 mesiacmi, lekári nezhubné ochorenie diagnostikovali 17. januára po tom, čo sa u neho objavili bližšie nešpecifikované príznaky. Pred zákrokom zrušil svoje záväzky a lekári ho vyzvali na oddych. Kráľ sa rozhodol oznámiť zákrok s predstihom v snahe povzbudiť ostatných mužov, aby si nechali vyšetriť prostatu v súlade s odporúčaniami zdravotníkov.

Pozrite si tiež: Premiéra filmu Vojna policajtov
Herec Alexander Bárta a jeho životná partnerka...
Herec Robo Jakab.
+37Herečka Petra Dubayová na premiéra snímky Vojna...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #prepustenie #hospitalizácia #princezná Kate

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...