Pár mesiacov po rozvode Meryl Streepovú spájajú so známym kolegom. Tak, ako to je, opýtal sa moderátor. Odpoveď údajneho milenca znie...

Minulý rok poriadne prekvapila, keď ohlásila rozpad dlhoročného manželstva. Herečka Meryl Streep sa po viac ako 40 rokoch rozišla s manželom Donom Gummerom. Médiá už špekulujú o novom vzťahu.

30.01.2024 13:00
Meryl Streep Foto: ,
Herečka Meryl Streep na vyhlásení cien Zlatý glóbus začiatkom januára 2024.
debata

Sedemdesiatpäťročná viacnásobná držiteľka Oscara sa podľa informácií viacerých amerických portálov a médií mala zblížiť s hereckým kolegom Martinom Shortom. Niekoľko dní sa už šíria slová aj o tom, že hviezda svetovej kinematografie tvorí so svojím mužským kolegom pár. Dôvodom mali byť aj zábery z vyhlásenia Zlatých glóbusov, kde sa dvojica k sebe správala veľmi nežne a pôsobila zomknuto.

Meryl Streep Čítajte viac V októbri prasklo jej ostro strážené tajomstvo! Meryl Streep napriek tomu žiari, pozrite sa, kto stojí po jej boku

Short, ktorý sa nedávno objavil ako hosť v podcaste moderátora Billa Mahera, sa nevyhol otázke na nový vzťah. Hostiteľ si na adresu oboch hviezd zavtipkoval a nazval ich „power couple“ (teda niečo ako silná dvojka). „Nie sme pár. Sme veľmi veľmi dobrí priatelia,“ vyhlásil jasne Martin Short.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

Bill Maher sa však nedal odbiť a dodal: „No ja si myslím, že by ste mali, lebo všetci vedia, že v Hollywoode nie je nič mocnejšie ako silná partnerská dvojica. Veď sa pozrite, fungovalo to pre Toma Cruisa a Nicole Kidmanovú aj Brada Pitta a Angelinu Jolieovú,“ vtipkoval moderátor. Short však už jeho slová ďalej nekomentoval.

Herečka Meryl Streep (druhá zľava) a herec... Foto: Profimedia
Meryl Streep (druhá zľava) a herec Martin Short Herečka Meryl Streep (druhá zľava) a herec Martin Short (vpravo) sa dlhoročne kamarátia. Na snímke aj s kolegom Stevom Martinom a Selenou Gomezovou. Všetci štyria sa objavili v tretej sérii seriálu Iba vraždy v budove.

Diváci a televízni fanúšikovia však veľmi dobre vedia, že Meryl Streep a Martin Short párom boli. Práve na televíznej obrazovke. V tretej sérii populárneho projektu Iba vraždy v budove, ktorý možno na Slovensku vidieť na platforme Disney+, vytvorili dvojicu v rámci deja. Obaja herci boli za svoje výkony nominovaní aj na spomenutú cenu Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Meryl Streep #randenie #Martin Short

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...