Seriálová hviezda Príbehu služobníčky sa dočkala: Po 40-ke prvé dieťa. Má to jeden háčik - totožnosť otca: neznámy

Hoci pred televíznou kamerou bola tehotná už niekoľkokrát a tehotenstvo, teda vynosenie detí pre bohatých a mocných predstaviteľov Gileádu sa spája aj s jej azda najslávnejšou postavou, v súkromí sa dočkala až teraz.

02.02.2024 00:00
Elisabeth Moss Foto: ,
Herečka Elisabeth Mos na archívnom zábere.
debata

Herečka Elizabeth Moss, ktorú aj slovenskí diváci poznajú z populárneho seriálu Príbeh služobníčky, potvrdila, že čaká svoje prvé dieťa. Utajiť sa to už ani veľmi nedalo, keďže na návšteve v talk-šou Jimmyho Kimmela sa objavila so zaobleným bruškom.

Britain Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023. Čítajte viac Dobré správy, mama ide domov... princeznú Kate prepustili po operácii brucha z nemocnice

„Si tehotná, alebo len extrémne oddaná svojej postave,“ s humorom sa opýtal Kimmel. „Tak trochu z oboch,“ odvetila mu Moss, ktorá sa stane mamičkou vôbec prvýkrát ako 41-ročná. Presný termín síce nepotvrdila, ale dieťatko by malo prísť na svet na jar. „Som šťastná. Aj čo sa týka priebehu. Necítim sa zle, všetko funguje, ide tak, ako má,“ komentovala.

Pri týchto slovách však aj zostalo. Hviezda viacerých seriálov – medzi nimi napríklad aj projektu Mad Men – sa totiž k súkromiu takmer nevyjadruje. Jasné nie je ani meno otca. O Mossovej súkromí sa toho veľa nevie a už dávnejšie uviedla, že síce má priateľa, ale rozhodli sa spolu, že jeho totožnosť zostane médiám utajená.

APTOPIX 75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Čítajte viac Jedna bruško odhalila, druhá ho ozdobila zlatom, toto sú najkrajšie tehotné hviezdy v gala: Či róba alebo odhaľujúca mini, sú nádherné...

„Komu v skutočnosti do čerta záleží na tom, s kým chodím alebo či s niekým chodím? Neznášam na také veci upozorňovať,“ vyjadrila sa pre Marie Claire v roku 2019. A zostalo to tak dodnes. My len dodávame, má na to plné právo… a gratulujeme k tehotenstvu.

Suki Waterhouse na červenom koberci 75. ročníka...
Herečka Alicia Vikander v kreácii Louis Vuitton...
+22 Karlie Kloss a jej kreácia Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Elizabeth Moss #Príbeh služobníčky

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...