Z Lionela Richieho bude opäť starý otec. Postarala sa o to dcéra, ktorej kedysi dohováral pri vzťahoch s chlapmi. Otcom je...

Prvýkrát oficiálne a v spoločnosti sa v požehnanom stave objavila najmladšia ratolesť z troch detí speváka Lionela Richieho.

04.02.2024 14:00
Sofia Richie Foto:
Tehotná Sofia Richie na podujatí v Los Angeles, ktoré sa konalo pred vyhlásením cien Grammy.
debata

Modelka, influncerka a televízna osobnosť Sofia Richie sa vo štvrtok v Los Angeles ukázala na akcii vydavateľstva Warner Music pred vyhlásením hudobných cien Grammy. Elegantná, od hlavy po päty v čiernej farbe a rukami si zvýrazňujúc tehotenské obliny.

Elisabeth Moss Čítajte viac Seriálová hviezda Príbehu služobníčky sa dočkala: Po 40-ke prvé dieťa. Má to jeden háčik - totožnosť otca: neznámy

Dvadsaťpäťročná Sofia mnohých prekvapila. O tom, že sa teší na prvého potomka, sa verejnosť dozvedela len nedávno – koncom januára. Hoci ako influencerka veľmi často zdieľala detaily zo svojho života, pracovného aj súkromného – tehotenstvo si niekoľko mesiacov strážila len pre seba a otca dieťatka.

Suki Waterhouse na červenom koberci 75. ročníka...
Herečka Alicia Vikander v kreácii Louis Vuitton...
+22 Karlie Kloss a jej kreácia Dior Haute Couture.

Tým je Richieovej manžel, o päť rokov starší Elliot Grainge, ktorý je hudobným producentom a ktorého si pôvabná blondínka vzala na pompéznom obrade a v luxusnej róbe z ateliéru Chanel. Dvojica sa zoznámila cez spoločných známych v rámci hudobného biznisu, s ktorým je spojený aj Richieovej otec a nejaký čas randila. Svadba sa však konala relatívne rýchlo.

Novomanželia Sofia Richie Grainge a Elliot... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Sofia Richie Grainge a Elliot Grainge Novomanželia Sofia Richie Grainge a Elliot Grainge spoločne na prehliadke Chanel Cruise 2023/2024 v Los Angeles.

V minulosti mala Sofia po svojom boku viacero známych mužov. Nie všetci sa však páčili aj jej slávnemu otcovi. V kuloároch sa hovorilo, že nebol napríklad nadšený jej vzťahom so Scottom Disickom, exmanželom Kourtney Kardashianovej, ktorý má nálepku neposlušného muža, divocha a vymetača večierkov. Nadšený vraj nebol ani vekovým rozdielom 15 rokov. V čase, keď si Sofia s Disickom začala, mala len 19 rokov.

Lionel Richie Čítajte viac Spevák Lionel Richie viedol svoju dcéru pred oltár! Dokonalej neveste blahoželala Cameron Diaz aj Paris Hilton

Súkromný život však mal pomerne pestrý aj spomenutý Richie, ktorý mal najmladšiu dcéru v druhom manželstve s Diane Alexanderovou (tiež sú už rozvedení). Hoci dcéra sa narodila už v manželstve, známy hitmejker už údajne udržiaval s Alexanderovou milenecký pomer aj v čase, keď ešte bol ženatý s prvou ženou Brendou Harveyovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #dcéra #Lionel Richie #Sofia Richie

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...