Najbližší pri nej stoja ako pevná skala: Fešák, ktorý sprevádzal Celine Dionovú na Grammy? Neuveríte, toto je jej prvorodený

Speváčka Celine Dion vyvolala rozruch, prekvapenie aj dojatie, keď sa v nedeľu objavila na vyhlásení hudobných cien Grammy. Ďalšia pozornosť však bola venovaná aj mužovi, ktorý ju sprevádzal.

06.02.2024 11:00
debata
Celine Dion a jej syn René-Charles Angelil... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Celine Dion a jej syn René-Charles Angelil Celine Dion a jej syn René-Charles Angelil prichádzajú na pódium počas vyhlásenia 66. ročníka cien Grammy.

Mnohí v sále netušili, kto je vysoký mladík v obleku, ktorý priviedol 55-ročnú Dionovú na pódium. Niekto možno nadobudol dojem, že ide o člena organizačného tímu. Ako však neskôr vyplynulo, kanadskú speváčku a víťazku Eurovízie sprevádzal jej vlastný syn.

Celine Dion Čítajte viac Najväčšie prekvapenie Grammy: Celine Dion prišla aj napriek krutej diagnóze na ceremoniál, dojatý dav jej venoval standing ovation

Dnes 23-ročný René-Charles Angelil je prvorodeným potomkom slávnej hudobnej divy a narodil sa v roku 2001 v manželstve s hudobným manažérom Reném Angelilom. Ten zomrel po ťažkej chorobe v roku 2016. Okrem Reného, ktorý dostal meno po otcovi, má speváčka aj dvojičky – dnes 13-ročných chlapcov Nelsona a Eddyho. Všetci synovia, spoločne so sestrou Claudette, stoja verne po boku známej hviezdy, ktorá pred pár mesiacmi potvrdila, že jej diagnostikovali progresívnu neurodegeneratívnu poruchu. Ovplyvňuje pohyb aj svaly, Dionovej zabránila spievať a musela pre ňu zrušiť koncerty.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii Maison Margiela.
Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce &...
+67Coi Leray si trúfla na model Saint Laurent.

René-Charles Angelil sa neobjavil po boku populárnej mamy prvýkrát. Vlastne má kontakt s médiámi už od útleho veku. Keď ho v roku 2001 Celine priviedla na svet, o jeho pôrode informovali viaceré médiá. Dion sa neskôr posťažovala, že to bolo šialené obdobie. „Ležala som v pôrodnici, pozriem naľavo a tam bola televízia. Lekár pred kamerou hovoril, že sa mi narodil krásny zdravý chlapec a ja som si vravela: Môj krásny chlapček je v televízii a ja som ho ešte ani nedržala v rukách,“ spomínala v šou Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom.

Speváčka Celine Dion v roku 2016 so synom... Foto: Profimedia
Celine Dion v roku 2016 so synom Reném-Charlesom Speváčka Celine Dion v roku 2016 so synom Reném-Charlesom (v tom čase 15-ročným), ktorý jej odovzdal cenu Icon Award.

Jej prvorodený sa po matkinom boku objavil aj v roku 2016, keď speváčka dostala špeciálnu cenu Icon Award na vyhlásení hudobných cien Billboard Music Awards. Odovzdal jej ju tak, že nevedela, že ju dostane z jeho rúk, čo hviezdu okamžite rozplakalo (v rovnakom roku pochovala manžela). René jej tak robil spoločnosť počas celého príhovoru.

Princ Harry Čítajte viac Princ Harry letí za otcom, ktorému diagnostikovali rakovinu. Prichádza nádej na zmierenie v rodine, pre Williama však aj ťažké časy

Po nedeľňajšom vyhlásení Grammy si rodinná dvojica zapózovala aj so speváčkou Taylor Swiftovou, ktorú fanúšikovia na internete skritizovali, že sa po preberaní ceny za Album roka na Dionovú ani nepozrela. Pozrite si záznam vo videu nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #syn #Céline Dion #podpora

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...