Dievčatko s modrou krvou rastie do krásy! Princezná Madeleine má doma 10-ročnú 'kópiu'

Ani švédska kráľovská rodina nezabudla na sviatok zaľúbených.

19.02.2024 00:00
madeleine Foto:
Princezná Madeleine.
debata

Na špeciálny deň upozornila na svojom Instagrame aj švédska princezná Madeleine, ktorá fanúšikov potešila novým záberom jej najstaršieho potomka, 9-ročnej Leonore.

„Šťastného Valentína všetkým!“ píše princezná Madeleine vo svojom príspevku, ktorý zachytáva jej dcéru Leonore pred stenou z červených ruží. Takmer 10-ročná dievčina má na sebe ružovú čelenku a tričko v podobnej farbe s vytlačeným nápisom „Cutie Pie“. Leonore oslávi 20. februára 10 rokov. Fanúšikov princeznej Madeleine naozaj očarila, do komentárov píšu, aká je Leonore rozkošná aj to, že rastie do krásy.

V roku 2018 priviedla princezná Madeleine (41) na svet dcérku Adrienne, ktorá je zatiaľ jej posledným potomkom. Okrem nej s manželom, britsko-americkým bankárom Chrisom O’Neillom, vychováva už spomínanú dcéru Leonore (9) a syna Nicolasa (7).

madeleine Čítajte viac Akože sa to volá švédska princezná? O poriadne faux pas sa postarali na prestížnej konferencii v New Yorku

Od roku 2018 dala prominentná rodinka zbohom Európe, jej novým domovom sa stala slnečná Florida, ktorá sa stala lepším východiskovým miestom pre podnikanie manžela princeznej Madeleine, Chrisa O’Neilla. A hoci rodina už niekoľko mesiacov plánuje návrat do Európy, tento krok sa neustále odkladá.

zväčšiť Švédska princezná Madeleine s manželom,... Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahused
madelaine Švédska princezná Madeleine s manželom, Christopherom O Neillom a ich troma deťmi - Leonore, Nicolas a Adrienne.

Švédska princezná Madeleine sa za bankára Christophera O'Neilla vydala v roku 2013 v Štokholme.

Princ Carl Philip a manželkou, princeznou Sofiou.
Princezná Madelaine s manželom, ,Christopherom...
+2Korunná princezná Viktória na zámku Borgholm...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Madeleine

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...