Manžela už nahradil nový muž. Urastený inštruktor nedokázal od Gouldingovej odtrhnúť zrak (ani ruky). Spájali ho aj so Shakirou

Ešte minulý rok sa špekulovalo o tom, že v manželstve britskej speváčky Ellie Gouldingovej to škrípe. A slová sa potvrdili.

01.03.2024 00:00
debata
Speváčka Ellie Goulding na dovolenke v... Foto: Profimedia
850183578Ellie Goulding na dovolenke v Kostarike v spoločnosti inštruktora Armanda Pereza Speváčka Ellie Goulding na dovolenke v Kostarike v spoločnosti inštruktora Armanda Pereza - jej nového partnera.

S manželom Casparom Joplingom, s ktorými sú rodičmi syna, sa britská speváčka rozišla, hoci ešte stále nie sú rozvedení. Podľa najnovších záberov sa však dá predpokladať, že sa tak stane čoskoro. Blondínka totiž našla lásku v náručí iného muža a ich spoločný vzťah bude chcieť asi rozvíjať ako oficiálne nezadaná dáma.

Rocco Siffredi a jeho manželka Rosa Caracciolo Čítajte viac 1400 pornofilmov a teraz je tu Supersex: Rocco Siffredi očami feministky a v podaní talianskej hviezdy, na premiére tiekli slzy a usmievali sa hercovi synovia

Reč je o inštruktorovi surfingu Armandovi Perezovi, rodákovi z Kostariky – malebného ostrova, na ktorom dvojicu spoločne zachytili aj paparazzovia. Ellie Goulding zamierila na ostrov aj so skupinou priateľov, aby sa venovala surfovaniu, no zdá sa, že okrem športového vyžitia prišlo aj na radosti v súkromí.

Speváčka Ellie Goulding na dovolenke v...
Speváčka Ellie Goulding na dovolenke v...
+8Speváčka Ellie Goulding na dovolenke v...

Perez mal celú skupinu na starosti ako inštruktor a na mnohých záberoch vidieť, ako vysvetľuje či učí členov kurzu správnym technikám. V momentoch, keď sa nesurfovalo, však už bolo jasné, že so známou speváčkou ich spája viac než len vášeň ku športu a oceánu.

Britská speváčka Ellie Goulding prišla v róbe... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ellie Goulding Britská speváčka Ellie Goulding prišla v róbe Zuhair Murad Couture.

„Armando má s bratom školu surfovania na pobreží a zoznámili sa práve pri hodinách surfingu,“ citoval svoj zdroj portál The Sun. „Ale keď ju neučil, nemohol od nej odtrhnúť ruky. Neustále sa dotýkali, objímali aj bozkávali,“ pokračoval zdroj a jeho slová potvrdzujú aj momentky od reportérov.

Jessica Biel v uliciach Milána Čítajte viac Pot, bolesť a drina, krásnu Jessicu Bielovú čaká tvrdý tréning. Kým začne, užívala si luxusnú módu, po jej boku aj Valetta či Abela

Tridsaťsedemročná Britka sa naposledy na verejnosti objavila na vyhlásení cien Grammy, kam prišla sama. Románik s inštruktorom surfingu je vraj mimoriadne čerstvá záležitosť. Viaceré zdroje však tvrdia, že urastený opálený fešák speváčka absolútne počaril.

Zaujímavosťou je, že pre Pereza nie je Ellie prvou celebritnou klientkou (a ktohovie, či je prvou celebritnou láskou). V minulosti sa mal Armando Perez venovať aj speváčke Shakire, ktorá sa tiež u neho učila surfovaniu. Nič viac však medzi nimi potvrdené nebolo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kostarika #Ellie Goulding #inštruktor #surfing

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...