Jeho rodičmi sú hollywoodske legendy, bývalkou kráska z Hry o tróny a teraz... toto je muž, ktorý si získal srdce krásnej Emily z Paríža

Ona sama pochádza zo slávnej rodiny, keďže jej otcom je hudobník, spevák a herec Phil Collins. Ale v prípade jej manžela má ešte čo doháňať. Ten má minulosť a život so svetom celebrít a hviezd doslova popretkávanú.

03.03.2024 00:00
debata
zväčšiť Herec Charlie McDowell a jeho manželka, herečka... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herec Charlie McDowell a jeho manželka, herečka Lily Collins Herec Charlie McDowell a jeho manželka, herečka Lily Collins na módnej prehliadke Saint Laurent Jeseň/Zima 2024-2025 v Paríži.

Herečka Lily Collins, známa divákom napríklad z projektu Snehulienka či seriálového hitu Emily v Paríži, si v roku 2021 vzala Charlieho McDowella. Sympatický fešák, ktorý ju pravidelne sprevádza na spoločenských podujatiach, mal v tom čase za sebou už románik s inou slávnou herečkou. Viac ako rok tvoril totiž pár s Emiliou Clarke – hviezdou populárnej Hry o tróny a predstaviteľkou Daenerys Targaryen.

848018297 Čítajte viac Móda hviezd z cien BAFTA: Uchvátila Emily Blunt aj dcéra Phila Collinsa. Veľké prekvapenie večera? 'Princezná Kate' s novým účesom

Nuž, ale jedna láska sa skončila a druhá, možno tá na celý život, sa začala. S Clarkeovou sa rozišli v roku 2019 a v rovnakom roku sa začal stretávať s pôvabnou tmavovláskou Lily. Trvalo približne rok, kým sa partneri rozhodli oznámiť zasnúbenie – udialo sa tak už počas pandémie covidu, podobne sa potom o rok konala aj ich svadba. Vzali sa v septembri 2021 v americkom Colorade a stihli to ešte pred návratom prísnych protipandemických opatrení.

Ebony Riley na prehliadke Saint Laurent...
Kitty Chicha na módnej prehliadke Saint Laurent...
+19Britská supermodelka Kate Moss na módnej...

Charlie McDowell má určite pochopenie pre manželku, ktorá vyrastala v rodine populárneho a často paparazzmi prenasledovaného hudobníka. Jeho rodičia sú totiž tiež hviezdne mená z filmovej brandže. Otcom je herec Malcolm McDowell, azda najznámejší vďaka démonickej úlohe vo filme Stanleyho Kubricka Mechanický pomaranč. Mamou je zase herečka Mary Steenburgen, ktorá sa so slávnym hercom rozviedla, keď mal Charlie sedem rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie McDowell (@charliemcdowell)

O pár rokov neskôr však skončila v náručí inej hollywoodskej tváre – herca Teda Dansona, ktorý si do manželstva priniesol vlastné dcéry a hollywoodsky pár vytvoril veľkú rodinu. Charlie McDowell často s láskou spomína na časy, keď vyrastal v hereckej rodine s jednou vlastnou a dvoma nevlastnými sestrami.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Mnohí zabudli, ona však nie! Sklenaříková oplakáva zosnulého dizajnéra, ktorý jej kedysi dal šancu zažiariť. Takto znie jej odkaz do neba

Sám pôsobí ako herec, hoci s menšou popularitou než jeho slávna manželka. Možno to však zmení projekt Gilded Rage, v ktorom by si mali spolu zahrať a ktorý by sa mal začať nakrúcať v najbližších mesiacoch. Medzitým si partneri spoločne užívajú aspoň Paríž – na prehliadke Saint Laurent sa pridali k ďalším hviezdam. Viac v galérii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie McDowell (@charliemcdowell)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sláva #rodina #Lily Collins #pár #Saint Laurent #Charlie McDowell

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...