Ľudia už kupovali lístky na jej prvé vystúpenie a potom... palác všetko dementoval. Ale prvý záber princeznej Kate od operácie je vonku!

Svet ju nevidel už týždne a najmä Britom nepochybne vo verejnom priestore chýba. Dnes už je jasné, kde sa princezná Kate určite objaví.

06.03.2024 00:00 , aktualizované: 06:57
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate v károvanej vatovanej prešívanej bunde na cvoky.
debata (1)

Ako informovala webová stránka britskej armády, na skúške vojenskej prehliadky Trooping the Color mala potvrdiť účasť aj princezná z Walesu. Catherine, ktorá v januári absolvovala operáciu brucha a momentálne je stále v domácej liečbe, mala podľa informácií na oficiálnej stránke spoločne s manželom Williamom podporiť tradičnú prehliadku na počesť britského kráľa.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Na stránkach britskej armády sa začali predávať vstupenky na vojenskú prehliadku s fotografiou princeznej a poznámkou, že sa 8. júna podujatia zúčastní. Kensingtonský palác však neskôr uviedol, že jej účasť nepotvrdil, čo vyvolalo otázky.

Archívna galéria
Zľava: Princezná Anne, princ William, jeho...
Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná...
+12Princ William, jeho manželka, princezná Kate a...

Ako napísal spravodajský web BBC v utorok večer, armáda podľa neho oznámenie o účasti manželky korunného princa Williama odstráni zo svojich webových stránok, pretože nedostala potvrdenie od Kensingtonského paláca. Podľa informácií BBC armáda nedostala pred zverejnením oznámenia súhlas Kensingtonského paláca, ale informovala o účasti Kate na základe jej ceremoniálnej úlohy v rámci prehliadky. Účasť najvyššie postavených predstaviteľov britskej kráľovskej rodiny na podobných slávnostiach sa pritom zvyčajne potvrdzuje bližšie k dátumu konania.

Camilla, kráľovná manželka (vľavo) a princezná... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Camilla, kráľovná manželka (vľavo) a princezná Kate z Walesu Camilla, kráľovná manželka (vľavo) a princezná Kate z Walesu v koči na zábere z minuloročnej prehliadky Trooping The Colour v Londýne.

Podľa doterajších informácií by sa Kate po januárovej operácii brucha mala opäť zhostiť svojich reprezentačných povinností po Veľkej noci. Uvažovalo sa, že by Catherine mohla absolvovať svoj „kráľovský návrat“ po boku svojho manžela a ich troch detí princa Georgea (10), princeznej Charlotte (8) a princa Louisa (5) na tradičnej veľkonočnej bohoslužbe v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Znamená to, že fanúšikovia by sa jej mohli dočkať v záverečných dňoch tohoto mesiaca – Veľkonočná nedeľa pripadá tento rok na 31. marca. Slová „po Veľkej noci“ však ponúkajú priestor aj na to, že sa princezná objaví na verejnosti ešte neskôr.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

V uplynulých dňoch sa však stihol na verejnosti objaviť prvý neoficiálny záber princeznej Kate. Hoci ide o veľmi nekvalitnú momentku bulvárnych reportérov. Fotografiu zverejnil americký portál TMZ.com a zachytáva 42-ročnú princeznú Kate v spoločnosti mamy Carole Middletonovej v jej automobile. Manželka budúceho britského kráľa má na očiach slnečné okuliare a pozerá sa smerom do objektívu, akoby vedela, že ju paparazzovia sledovali. Žiadne vyjadrenie, ani oficiálne zábery však nenasledovali a fotografie exkluzívne zverejnil iba americký portál.

Pozrite si tiež: Rozhovor s Janou Švandovou
My starší zvykneme hovoriť, že za našich čias bolo lepšie, vraví Jana Švandová. Ja to robiť nechcem
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #fotografia #verejnosť #princezná Kate

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...